Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De UFC gaat eindelijk een vrouwen featherweight divisie introduceren op UFC 208, en onze eigen Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie gaat het opnemen tegen Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm in Brooklyn. De meest dominante vrouwelijke MMA-atleet Cris Cyborg schreeuwt al jaren voor een nieuwe divisie in de UFC, maar zal dus geen deel uitmaken van het eerste UFC featherweight titelgevecht in de organisatie.


De Braziliaanse featherweight Strikeforce en Incivta FC kampioen kreeg een titelgevecht aangeboden tegen zowel Holm als de Randamie, maar ze gaf de organisatie aan dat ze niet kon vechten in februari. Als tegen aanbod gaf Cyborg aan dat ze vanaf maart wel beschikbaar is, maar de UFC wilde daar niet op wachten en maakte dinsdag bekend dat Holm vs De Randamie 11 februari vechten in Brooklyn op UFC 208 voor de alle eerste UFC featherweight titel.

”Ik ben blij dat de UFC mijn divisie heeft geïntroduceerd. Ik vecht al 11 jaar voor de vrouwenrechten en dat ze dezelfde divisies moeten hebben.”, gaf Cyborg aan tegen MMA Fighting.

Ook al is Cyborg blij dat de UFC eindelijk een featherweight divisie heeft geïntroduceerd, is ze niet te spreken over de match up tussen Holm en De Randamie.

”Iedereen weet dat ik de featherweight kampioen ben. Ik ben al 10 jaar ongeslagen in mijn divisie. Ze geven de belt nu alleen maar om iets te verkopen aan de MMA-fans. Holm komt bijvoorbeeld van twee verliespartijen. De echt vecht fans weten wie de echte kampioen is.”

Na de match up tussen Holloway vs Pettis op UFC 206 is Cyborg er niet zeker van dat ze tegen de winnaar mag vechten.

”Ik heb geen idee daar zijn geen regels voor in MMA. Het laatste gevecht bij de mannen op 145 pond had je iemand met een 10-0 record tegen iemand met een 1-5 record. Andere vechters zoals ik moeten wachten op een titelgevecht. Ik vecht al 10 jaar in deze divisie en tot gisteren heeft Dana White altijd gezegd dat er geen vrouwen zijn. Dat is de realiteit.”

UFC 208 zal plaatsvinden op 11 februari in Brooklyne, New York, Amerika. Het event zal gehouden worden in de Barclays Arena.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Donald Cerrone en Jorge Masvidal via Twitter akkoord om te vechten in Denver

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone is niet ...

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met onder andere Max Holloway, José Aldo, ...

UFC Fight Night 125: Preview, uitzendtijden, zenders en line-up

#UFCBelem: Aanstaande zaterdagnacht zitten we er weer klaar voor! Hier alvast de uitzendtijden, zenders ...

Cub Swanson: Als je iets van me wilt, kom het dan maar halen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen zaterdag tijdens UFC Fight ...