Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cristiane “Cyborg” Justino, beter bekend als Cris Cyborg, heeft opnieuw bericht ontvangen dat er verboden middelen gevonden zijn uit resultaat van een test door USADA.

De UFC was gisteren naar buiten gekomen met het nieuws, dat uit een test van 5 december gebleken was dat Cris Cyborg (19-1, 1 NC) verdacht wordt van het gebruik van een illegale substantie. Dit is niet de eerste keer dat de Braziliaanse KO specialiste verdacht is van dopinggebruik.

Op 17 december 2011 nam Cyborg het op tegen Hiroko Yamanaka tijdens Strikeforce: Melendez vs. Masvidal, deze wedstrijd won zij door middel van een TKO binnen zestien seconden in de eerste ronde. Maar op 6 januari, 2012 werd bekendgemaakt dat Cyborg betrapt was op het gebruik stanozolol tijdens die wedstrijd, een synthetisch anabole steroïde. Hierdoor mocht Cyborg een jaar lang niet meer vechten en kreeg zij een boete van $2500,-.

Ondertussen heeft Cyborg via social media bekend gemaakt dat de gevonden substantie in haar meeste recente test Spironolacton is, Spironolacton is een plastablet dat o.a. kaliumtekorten tegengaat en de pompkracht van het hart verbetert. Hoewel Spironolacton niet bevorderlijk is voor haar atletische prestaties, blijft het een substantie wat niet gebruikt mag worden volgens de regels van de USADA.

Volledige statement Cyborg:

 

De substantie was aan Cyborg gegeven voor herstel van blessures, dit was ook de reden waarom Cyborg de wedstrijd voor de eerste women’s featherweight titel niet had geaccepteerd.
Als een gevolg daarvan mogen Germaine de Randamie en Holly Holm het opnemen tegen elkaar op 11 februari.

Het is nog niet duidelijk wat voor gevolgen dit zal hebben voor de terugkeer van Cyborg in de UFC, houd EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws omtrent Cris Cyborg.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 4 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Deze week werden ...

UFC 219 Cyborg vs. Holm Recap

Cris Cyborg stapte vannacht de Octagon in met Holly Holm om haar titel voor ...