• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mickey Gall versloeg mede ‘Dana White Lookin for a Fight’ ster Sage Northcutt op UFC on Fox 22 in Sacramento. In zijn octagon interview met Brian Stann noemde hij verrassend Dan ‘The Outlaw’ Hardy als een potentiële tegenstander. Gister liet Hardy in The MMA Hour echter weten dat hij geen interesse heeft in een gevecht met Gall.


Tot nu toe maakt Gall er een trend van om zijn tegenstanders uit te dagen in zijn octagon interviews na een gewonnen partij. Zo wist hij zich te verzekeren van een partij tegen WWE-ster CM Punk die hij vervolgens versloeg via een submission. Nadat gevecht noemde hij Sage Northcutt als volgende tegenstander, en ook daar wist hij mee af te rekenen via een submission. Tegen ieders verbazing noemde hij nu Hardy als potentiele tegenstander. Gall gaf ook aan dat hij uit wil komen in de lightweight divisie.

”Ik wil Dan Hardy graag weer verwelkomen. Hij zegt dat hij wil terugkomen voor een grote naam, en ik denk dat ik nu een grote naam ben. Ik zou het een eer vinden om tegen hem te mogen vechten. Hij is een legende, ik ben groot fan van hem en ik wil graag tegen hem vechten.”

Hardy reageerde al snel op een luchtige manier via Twitter.

                

Gister liet ‘The Outlaw’ meer los in The MMA Hour en gaf hij aan geen interesse te hebben in een gevecht.

”Ik ben niet op zoek naar een toekomstige titel uitdager die ik later moet becommentariëren, en als ik weer ga vechten dan wil ik tegen een veteraan vechten. Ik wil tegen iemand vechten die 20/30 gevechten heeft gehad en al volwassen kan vechten, en al zeker is van zijn vechtstijl. Niet iemand die nog in ontwikkeling is.

Ik wil die jonge vechters zien ontwikkeling en die ontwikkeling wil ik niet in de weg staan op welke manier dan ook. Ik ben 10 jaar ouder.”

Gall gaf daarop weer aan dat hij respect heeft voor Hardy’s keuze.

”Dat is zijn goedrecht als hij het zo voelt. Daar heb ik respect voor. Het is goed, jij bent een legende. Het zou een eer geweest zijn om tegen je te vechten. Maar het is goed man. I love you Dan.”


Hardy liet verder geen namen los tegen wie hij wel de octagon weer wil instappen, Ook Gall heeft nog niks laten weten tegen wie hij wil vechten op lightweight.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

Who’s Next ?!? UFC 200 Tate vs. Nunes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

(Video) UFC 202 Free Fight: Nate Diaz vs. Michael Johnson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. 20 augustus staat bij elke ...

(POLL) – Welke opkomende Nederlandse MMA atleet moet op UFC Rotterdam debuteren?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE – Nu UFC Rotterdam ...