• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Veel fans kijken uit naar een gevecht tussen top lightweight contenders Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov vs. Tony ‘EL Cucuy’ Ferguson om te bepalen wie het mag opnemen tegen Conor ‘The Notorious’ McGregor. Dana White liet een in interview weten dat de UFC wellicht een andere route ingaat.

Sinds McGregor de UFC lightweight belt won door Eddie Alvarez te verslaan in een superfight, zijn er veel vragen wat er nu gaat gebeuren in de 155 pond divisie. McGregor heeft aangegeven eerst de geboorte van zijn eerste kind af te wachten, en wil ook aandelen hebben van de UFC voordat hij weer wil praten over een gevecht. Ook spreekt hij zich regelmatig uit over mogelijke bokspartijen, en deze speculaties werden alleen maar groter nadat de Ier zijn bokslicentie kreeg.

Jose Aldo ‘Junior’ heeft eerder deze week verrassend naar buiten gebracht dat zijn eerst volgende partij een interim lightweight titel gevecht zal zijn. Terwijl Nurmagomedov en Ferguson alleen oog hebben om met elkaar de octagon in te stappen om uit te maken wie het mag opnemen tegen McGregor. In een gesprek met FOX 5 voegde Dana White daar een nieuwe optie bij. De UFC denkt namelijk aan een ander gevecht in de 155 pond divisie.

”We focussen ons nu heel erg op Rusland. Ten eerste is er heel veel talent in Rusland, en zijn er heel veel fans. Daar is een vechter genaamd Khabib die van Rusland komt en hij is ongelofelijk populair. Het volgende gevecht kan Conor vs. Khabib zijn.”

McGregor’s coach John Kavanagh gaf eerder aan dat Khabib een geweldige vechter is, maar hij ziet zijn pupil liever de octagon instappen voor een trilogie partij tegen Nate Diaz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dustin Poirier

Dustin Poirier: “Ik wil mijn compensatie, en ik wil een rematch”.

Dustin Poirier wil dat de uitslag van zijn partij tegen Eddie Alvarez wordt herroepen. ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Is de terugkeer van Carlos Condit aanstaande?

Het lijkt erop dat Carlos Condit snel zijn rentree in de UFC gaat maken.

UFC 213 Nunes vs. Shevchenko Countdown

IT'S INTERNATIONAL FIGHT WEEK - Start je fight week goed met de UFC 213 ...