Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Veel fans kijken uit naar een gevecht tussen top lightweight contenders Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov vs. Tony ‘EL Cucuy’ Ferguson om te bepalen wie het mag opnemen tegen Conor ‘The Notorious’ McGregor. Dana White liet een in interview weten dat de UFC wellicht een andere route ingaat.

Sinds McGregor de UFC lightweight belt won door Eddie Alvarez te verslaan in een superfight, zijn er veel vragen wat er nu gaat gebeuren in de 155 pond divisie. McGregor heeft aangegeven eerst de geboorte van zijn eerste kind af te wachten, en wil ook aandelen hebben van de UFC voordat hij weer wil praten over een gevecht. Ook spreekt hij zich regelmatig uit over mogelijke bokspartijen, en deze speculaties werden alleen maar groter nadat de Ier zijn bokslicentie kreeg.

Jose Aldo ‘Junior’ heeft eerder deze week verrassend naar buiten gebracht dat zijn eerst volgende partij een interim lightweight titel gevecht zal zijn. Terwijl Nurmagomedov en Ferguson alleen oog hebben om met elkaar de octagon in te stappen om uit te maken wie het mag opnemen tegen McGregor. In een gesprek met FOX 5 voegde Dana White daar een nieuwe optie bij. De UFC denkt namelijk aan een ander gevecht in de 155 pond divisie.

”We focussen ons nu heel erg op Rusland. Ten eerste is er heel veel talent in Rusland, en zijn er heel veel fans. Daar is een vechter genaamd Khabib die van Rusland komt en hij is ongelofelijk populair. Het volgende gevecht kan Conor vs. Khabib zijn.”

McGregor’s coach John Kavanagh gaf eerder aan dat Khabib een geweldige vechter is, maar hij ziet zijn pupil liever de octagon instappen voor een trilogie partij tegen Nate Diaz.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jon Jones gaat ditmaal los over steroïde op Twitter

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jon ‘Bones’ Jones ging onlangs ...

UFC 209 Free Fight: Thomson vs. Ferguson

Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson zullen op UFC 209 uitmaken wie de UFC interim ...

The Ultimate Fighter 24: aflevering 1 spetterde van het scherm!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Iedereen al bijgekomen van de ...

UFC Fight Night: Rothwell vs. dos Santos op FOX!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zondag 10 april reist ...