Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cristiane ‘Cyborg’ Justino heeft voor de tweede keer in haar carrière bericht gekregen dat haar drugstest positief terug zijn gekomen. Kort nadat het bekend was hield Dana White een interview met TMZ Sports waarin hij aangeeft dat hij nog niet weet of de Braziliaan een tweede fout kan overleven.

Op haar eigen social media pagina brengt ‘Cyborg’ het nieuws naar buiten waarop ze gepakt is. Het gaat hier om Spironolacton. Spironolacton is een plastablet dat o.a. kaliumtekorten tegengaat en de pompkracht van het hart verbetert. Deze substantie werd Justino gegeven door haar dokter om het herstel van blessures te versnellen. Hoewel Spironolacton niet bevorderlijk is voor haar atletische prestaties, blijft het een substantie wat niet gebruikt mag worden volgens de regels van de USADA.

Kort nadat Dana White het nieuws te horen kreeg, hield hij een kort interview met TMZ Sports.

”Ik had Cyborg drie gevechten aangeboden, maar die wees ze allemaal af. Nu hebben we net te horen gekregen dat Cyborg positief getest is op verboden middelen door USADA. USADA handelt het nu af, dat doen wij niet. United States Anti Doping Association zal het afhandelen en er zullen wat berichten uitgewisseld worden dus we zien wel hoe dit zich uitspeelt. Het is een beetje raar.

Ten eerste bood ik haar gevechten aan op 145 pond. Eerste gevecht kreeg ze acht weken om zich voor te bereiden. Tweede gevecht kreeg ze 11 weken om zich voor te bereiden en het derde gevecht wees ze gewoon af. Ik vond het al raar dat ze al die partijen afwees, nu niet meer.”

White kon nog niet zeggen hoelang ‘Cyborg’ geschorst zal worden.

”Dat weet ik niet dat zal USADA beslissen. Dus we zien wel hoe dit zich uitspeelt, maar het is grappig hoe dingen lopen want nu hebben we het Holly vs. Germaine gevecht op 145 en dat is perfect.”

Ronda ‘Rowdy’ Rousey heeft nooit een blad voor haar mond, en ze sprak ook altijd uit dat ze ervan uitging dat ‘Cyborg’ verboden middelen gebruikt. Gezien Ronda en Justino altijd aan elkaar gelinkt worden voor een gevecht lijkt het aannemelijk dat Rousey hier iets over te zeggen heeft. Iets wat White lachend erkende.

”Ja Ronda zal er waarschijnlijk wel iets van zeggen, maar ik denk dat veel mensen er wel iets van zullen zeggen.”

De UFC-president kon ook nog niet zeggen of dit het einde voor ‘Cyborg’ betekent.

”Dit zal dan de tweede keer zijn dus ik weet het niet. Daar kan ik nog geen antwoord op geven. We zien wel hoe dit zich uit zal spelen.”

Het afwijzen van haar partijen heeft wel positief uitgepakt voor onze Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie. Zij mag het nu opnemen tegen Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm op UFC 208 in Brooklyn.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC Road to the Octagon: Maia vs Condit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht verzorgen Demian Maia ...

UFC Melbourne: Whittaker vs Brunson: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgen zullen Robert Whittaker en ...

Conor McGregor: “Precision beats power and timing beats speed”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Deze titel heb je vast ...