• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Brock Lesnar is onlangs een jaar geschorst omdat hij niet slaagde voor zijn drugstest, en CM Punk maakte dit jaar zijn debuut in de UFC, en als MMA-vechter. Beide kwamen niet positief voor de dag en het is dan ook maar de vraag of ze nog toekomst hebben in de UFC. TMZ sprak hierover met Dana White.

Voormalig heavyweight kampioen Brock Lesnar werd teruggehaald voor de historisch kaart UFC 200. Jon ‘Bones’ Jones werd kort op het gevecht van de kaart gehaald nadat hij positief testte tijdens een drugstest. Om de kaart te redden werd Lesnar terug gehaald. Hij won uiteindelijk van Mark ‘The Super Samoan’ Hunt, maar kwam later ook niet door de drugstest heen, waarvoor hij nu een jaar geschorst is.

Voormalig WWE-kampioen CM Punk maakte tegen Mickey Gall zijn officieel UFC – en MMA debuut. Veel mensen waren al niet te spreken dat hij überhaupt mocht vechten in de UFC, en hun twijfels werden bevestigt tijdens zijn verliespartij tegen Gall. TMZ sprak met Dana White over de toekomst van beide heren. Ten eerste sprake ze over Lesnar.

”Ik betwijfel het. Ik weet niet hoelang hij nog onder contract staat bij de WWE. Zijn carrière gaat naar zijn einde toe, maar je weet maar nooit hij is een freak of nature. Wie weet. Misschien belt hij mij op om te zeggen dat hij het nog één keer wil proberen, maar ik denk dat hij er klaar mee is.”

Over CM Punk is White iets positiever.

”Hij en ik zijn er nog niet over uit, maar dat komt nog wel. Ik weet het niet. Ik moet nog met hem praten en kijken hoe hij erover nadenkt. UFC is een gevaarlijke plek. Dat is echt zo. Het is een zware plek om binnen te komen voor je eerste paar partijen. Ik geef hem alle credits en respect in de wereld dat hij hier is gekomen om het te proberen. Het is alleen een moeilijke plek om dat te doen, maar we zien wel wat er gebeurd. Ik houd van die kerel.”

Punk heeft eerder al aangegeven weer de octagon in te willen stappen, en gaf eerder aan dat hij al met Dana White gesproken heeft over de toekomst.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cris Cyborg

Cris Cyborg reageert op ‘call-out’ Edmond Tarverdyan

De reactie van Cris Cyborg laat niet lang op zich wachten. Echter is de ...

Amanda Nunes wil titel verdedigen tegen Ronda Rousey

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Braziliaanse Amanda ‘Lioness’ Nunes ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson: “Mijn volgende gevecht moet voor de titel zijn.”

Tony Ferguson heeft een paar dagen na UFC 209, waar zijn gevecht met Khabib ...

UFC 208 Free Fight: Nick Ring vs. Tim Boetsch

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...