Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC 206 blijft maar tegenslagen krijgen. Het begon met het verlies van het titelgevecht tussen Daniel ‘DC’ Cormier en Anthony ‘Rumble’ Johnson door een blessure van de light-heavyweight kampioen. Vervolgens worden Max ‘Blessed’ Holloway en Anthony ‘Showtime’ Pettis doorgeschoven naar de main event positie waar ze mogen strijden voor de interim titel, maar nu Pettis zijn gewicht niet wist te halen valt dit ook door de mand. Het gevecht gaat echter wel door.
Conor McGregor werd gestript van zijn featherweight titel zodat UFC 206 gered kon worden via een interim titel gevecht tussen Holloway en Pettis. ‘Showtime’ woog tijdens de weigh-ins op vrijdag 148 pond waardoor hij 2 pond boven het toegestane gewicht zat (145+1). Hierdoor is hij uitgesloten voor de interim titel. Het gevecht gaat wel door en voor Holloway ligt de titel nog wel voor het grijpen mocht hij Pettis verslaan op UFC 206. Zal de partij in het voordeel van Pettis eindigen dan zal er geen titel gegeven worden. UFC-president Dana White vertelde tijdens TSN SportsCentre dat Pettis 145 pond niet meer zal halen.

”Ik ben niet tevreden, maar dit gebeurd helaas. Geloof me als ik je dit vertel maar Pettis wilde heel graag zijn gewicht halen. Hij werkt al maanden naar deze dag toe. Toen hij hier aankwam in Toronto was hij 10 pond te zwaar dus hij had het moeten halen. Dus wat dit aangeeft, is dat hij te oud en te groot is om dit gewicht nog te halen naar mijn mening. We moeten even bekijken hoe we nu verder gaan.”

Pettis is de voormalige UFC lightweight kampioen. Hij koos ervoor om naar featherweight te gaan nadat hij drie partijen achter elkaar verloor tegen Rafael Dos Anjos, Eddie Alvarez en Edson Barboza op lightweight. Tegen Charles Oliveira maakte ‘Showtime’ met succes zijn debuut in de featherweight divisie. Destijds woog hij 146 pond tijdens de weigh-ins. Het verhaal zal nog gecompliceerder worden als Pettis zal winnen op UFC 206.

”Als Pettis wint moet ik een keuze maken of ik hem wil laten vechten voor de 145 titel. Ik weet niet of hij dit gewicht nog kan halen.”

Holloway en Pettis zullen elkaar dus nog steeds treffen in de Air Canada Center op UFC 206, maar alleen ‘Blessed’ maakt kans op de UFC interim featherweight titel.

Volledige line-up UFC 206 Toronto, 10 december 2016, Air Canada Center

Main Card
–  Max Holloway vs Anthony Pettis
–  Donald Cerrone vs Matt Brown
–  Cub Swanson vs Dooho Choi
–  Tim Kennedy vs Kelvin Gastelum

Prelims
–  Jordan Mein vs Emil Meek
–  Nikita Krylov vs Misha Cirkunov
–  Oliver Aubin-Mercier vs Drew Dober
–  Valerie Letourneau vs Viviane Pereira
–  Mitch Gagnon vs Matthew Lopez
–  John Makdessi vs Lando Vannata
–  Jason Saggo vs Rustam Khabilov
–  Zach Makovsky vs Dustin Ortiz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Conor McGregor bespot NAC : ''Succes met het innen van je geld.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor kreeg ...

UFC 213 Free Fight: Miesha Tate vs. Amanda Nunes

Amanda Nunes stond ook vorig jaar als main event geboekt tijdens International Fight Week. ...

UFC Fight Night 101 Melbourne Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Australiër Robert ‘The Reaper’ Whittaker ...