Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Urijah Faber gaat naar eigen zeggen voor het laatst de Octagon betreden in Sacramento, California tegen de Engelsman Brad “One Punch” Pickett op 17 December tijdens UFC Fight Night: Paige VanZant vs Michelle Waterson.

Urijah Faber (33-10) staat op dit moment op de 7e plek in de Bantamweight divisie en heeft drie van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen. Hoewel Faber zijn laatste twee wedstrijden heeft verloren van Dominick Cruz en Jimmie Rivera ,hoopt Faber zijn carrière voor zijn eigen publiek in stijl af te sluiten door overtuigend te winnen van Pickett.

Faber heeft zes “Submissions of the Night”, vier “Fight of the Night”  en één “Knockout of the Night” bonussen ontvangen in zijn MMA carrière, kan niet wachten om te vechten in de Golden 1 Center in Sacramento, California.

“The Californian Kid” was één van de grootste sterren in de WEC (Wold Extreme Cagefighting), een MMA organisatie wat later werd overgenomen door de UFC. Van de 43 wedstrijden in zijn MMA carrière is hij slechts drie keer gefinisht (Tyson Griffin R3 TKO, Mike Brown R1 TKO en Renan Barao R1 TKO),

Tijdens zijn WEC carrière heeft hij vijf keer met succes zijn WEC titel weten te verdedigen. Hoewel hij na zeven pogingen nooit de UFC titel heeft opgeëist, wordt hij nog steeds gezien als één van de belangrijkste en invloedrijkste vechters in de lichtere gewichtsklassen van zijn tijdperk.

De 37-jarige Faber wil zich na zijn wedstrijd tegen Brad Pickett. volledig richten op zijn gym Team Alpha Male. Zijn doel is om het niveau van de opkomende- en de meer gevestigde atleten (o.a. Cody Garbrandt, Chad Mendes en Paige VanZant) van Team Alpha Male naar een nog hoger niveau te tillen.

Mijlpalen van Urijah Faber:

World MMA Awards 
– 2013 Submission of the Year vs Ivan Menjivar (UFC 157)

Gladiator Challenge 
– GC Bantamweight Kampioen

King of the Cage 
– KOTC Bantamweight Kampioen
– 5x succesvol zijn KOTCH titel verdedigd

World Extreme Cagefighting 
– WEC Featherweight kampioen
– 5x succesvol zijn WEC titel verdedigd
– 3x Fight of the Night
– 1x Knockout of the Night
– 1x Submission of the Night

Ultimate Fighting Championship 
– 1x FIght of the Night vs Dominick Cruz
– 2x Submission of the Night vs Brian Bowles en Michael McDonald
– Meeste overwinningen in de UFC Bantamweight divisie historie (9x)
– Meeste finishes in de UFC Bantamweight divisie historie (6x)
– Meeste submissions in de UFC Bantamweight divisie historie (6x) 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Georges St-Pierre zal definitief niet op UFC 206 in Toronto staan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De welterweight ‘Kingpin’ Georges St-Pierre ...

(Interview) Anna Elmose, nieuw talent in de UFC Womens Bantamweight divisie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ze is de eerste Scandinavische ...

Dominick Cruz

Dominick Cruz staat op stand-by voor Cody Garbrandt en TJ Dillashaw

Dominick Cruz laat weten dat hij in kan vallen, mocht er onverhoopt iets gebeuren ...

Fight Announcements Recap Week 41.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Slechts 4 nieuwe gevechten werden deze ...