Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Derrick ‘The Black Beast’ Lewis staat voor zijn vierde gevecht in 2016. Hij wist ze allemaal te winnen en hoopt het jaar nu ongeslagen te eindigen tegen Shamil ‘Abrek’ Abdurakhimov. Lewis is op UFC Fight Night 102 in Albany voor het eerst gepland als main event, en weet dan ook dat heel de wereld zal meekijken.

‘Don’t leave it in the hands of the judges’ is een les die Dana White altijd meegeeft aan de vechters die mee doen aan The Ultimate Fighter. Lewis heeft deze zin goed in zijn oor geknoopt. Zijn eerste acht UFC gevechten eindigde allemaal in knock out of technische knock out. Zes hiervoor werden in zijn voordeel afgesloten en slechts twee partijen was hij de verliezende partij. Zijn negende en meest recente partij won hij via een split decision van Roy Nelson. Voor ‘The Black Beast’ betekend UFN 102 zijn eerste main event en hij is zich er dan ook bewust dat iedereen zal meekijken hoe hij het doet.

”Ik denk echt dat ik hem moet finishen omdat de hele wereld zal meekijken. Ik denk, nee ik weet zeker dat ze zeggen dat ik geen main event kaliber vechter ben. Ze zagen liever iemand anders als main event. Dus ik ga daar heen om voor mezelf en mijn fans te bewijzen dat ik daar wel hoor te staan. Het wordt mijn vierde gevecht van dit jaar. Net zoals iedereen had ik aan het begin van het jaar ook een nieuwjaarsvoornemen en dat was het jaar ongeslagen doorkomen. Het zal voor mij een grote prestatie zijn als ik die voornemen kan waarmaken.”

Lewis had liever tegen iemand anders gevochten dan Abdurakhimov. Iemand met een grotere naam of iemand uit de top 10. Hij neemt het gevecht echter niet minder serieus.

”Het is een droom die uitkomt. Het toont aan dat mijn geduld beloond wordt. Veel mensen twijfelde aan mij dus het is al een hele prestatie dat ik als main event gepland sta. Ik verwachte eigenlijk een Travis Brown, Mark Hunt of een andere top 10 atleet. Toen ik dit gevecht kreeg wist ik niet wat ik moest zeggen. Misschien kreeg ik hiermee een cadeautje of misschien weten hun iets wat ik niet weet dus ik neem het gevecht heel serieus. Ik zal hem niet onderschatten ook al kan ik zijn achternaam niet eens uitspreken. Ik zal het tempo hooghouden, veel druk zetten en dan hoop ik hem in de eerste ronde af te maken.”

UFN 102 Albany is na UFC 205 het tweede evenement in New York. Lewis neemt het morgen op tegen Abdurakhimov in het Times Union Center in Albany, New York, Amerika.

Volledige line-up UFN 102 Albany, 9 december 2016, Times Union Center
–  Derrick Lewis vs Shamil Abdurakhimov
–  Francis Ngannou vs Anthony Hamilton
–  Gian Vilante vs Saparbek Safarov
–  Corey Anderson vs Sean O’Connell
–  J.J. Aldrich vs Juliana Lima
–  Justine Kish vs Ashley Yoder
–  Keith Berish vs Ryan Janes
–  Tiago Dos Santos Silva vs Shane Burgos
–  Andrew Sanchez va Trever Smith
–  Frankie Perez vs Marc Diakiese
–  Randy Brown vs Brian Camozzi
–  Gerald Meerschaert vs Joe Gigliotti

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anderson Silva gepakt door USADA en verwijderd van UFC Shanghai: Bisping stapt in

UFC Shanghai is zijn main event kwijt door de potentieel positieve dopingcontrole van Anderson ...

UFN 83 Cowboy vs. Cowboy Recap : Redelijk evenement kent een aantal hoogtepunten.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook het vijfde ...

UFC 221 Free Fight: Lyoto Machida vs. Luke Rockhold

Luke Rockhold zag zijn tegenstander veranderen van Robert Whittaker naar Yoel Romero en de ...

Gegard Mousasi vs Uriah Hall 2 nieuwe main event UFN 99 Belfast

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gegard Mousasi is de laatste ...