Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Donald ‘Cowboy’ Cerrone is niet iemand die graag stil zit. Afgelopen weekend versloeg hij Matt ‘The Immortal’ Brown op UFC 206 via een knock out, en hij is nu al weer bezig om te vechten in januari. Dan heeft de UFC namelijk een evenement gepland in zijn geboorteplaats Denver. Via Twitter houdt Cerrone een open sollicitatie voor alle 170 pond atleten, en hij kreeg binnen het uur gehoor aan zijn aanzoek.

UFC on Fox 23 zal plaatsvinden in de Pepsi Center in Denver met Valentina Shevchenko vs Julianna Pena als main event. ‘Cowboy’ hoopt zich via Twitter toe te kunnen voegen aan die kaart om te vechten in de stad waar het voor hem allemaal begon. Jorge ‘Gamebred’ Masvidal was er rap bij en reageerde binnen het uur dat hij graag de octagon instapt met Cerrone. Masvidal vocht net als Cerrone eerder deze maand. ‘Gamebred’ won via een technische knock out begin december van Jake Ellenberger. Via Twitter hadden de twee UFC-atleten een kort onder onsje waarin ze beide akkoord gingen om met elkaar de octagon in te stappen op UFC on FOX 23.

                                           

UFC on FOX 23 zal plaatsvinden op 28 januari 2017 waarin Valentina Shevchenko en Julianna Pena uitvechten wie er mag vechten voor de UFC bantamweight titel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Brian Ortega: “Dit voelt alsof een titeluitdager een legende ontmoet.”

De Brian Ortega hype train kan doorstomen naar de nummer 1 uitdagers positie als ...

Cris Cyborg

Cris Cyborg reageert op ‘call-out’ Edmond Tarverdyan

De reactie van Cris Cyborg laat niet lang op zich wachten. Echter is de ...

Dustin Poirier: “Ik wil tegen Nate Diaz, of Michael Chiesa vechten.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Dustin Poirier ...

(VIDEO) Bekijk hier live de persconferentie van UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht zal er een persconferentie ...