Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMAJunkie/USA today

Het Co-main event van UFC 206 tussen Donald “Cowboy” Cerrone en Matt Brown werd beëindigd door Cerrone in de 3e ronde via een sensationele high-kick knockout .

Na zijn winstpartij tegen Matt Brown gaf Cerrone back stage aan dat hij zo snel mogelijk weer de Octagon in wil instappen. Zijn vizier heeft hij gericht op een thuiswedstrijd in Denver, Colorado op 28 januari 2017 tijdens UFC Fight Night: Shevchenko vs Pena.


“Ik wil alleen maar vechten en ik snap niet dat sommige vechters zo lang niet vechten. Eigenlijk maakt het mij niet uit tegen wie ik ga vechten, maar als ik toch moest kiezen, dan zou ik graag Demian Maia willen omdat ik dan sneller een kans maak op een titelgevecht” .

Ook werd Cerrone geconfronteerd met zijn uitspraken om in de Lightweight- en de Welterweight-divisie actief te blijven, gezien het duidelijk lijkt dat hij zich thuis voelt in de Welterweight-divisie.

“Ik had het gevecht van Anthony Pettis net gezien en ik vroeg aan mijn coaches: “Zie ik er zo uit in de Lightweight-divisie”? Waarop mijn coaches antwoorden: “Nee, nog slechter. Eerlijk is Eerlijk”

Door deze uitspraken lijkt een terugkeer naar de Lightweight-divisie er niet meer in te zitten en wil Cerrone zijn 4 winstreak graag uitbreiden in de Welterweight-divisie en geschiedenis gaan schrijven.

In 2014 flikte Cerrone het al om in al zijn 4 partijen ongeslagen te blijven en hij doet het kunstje weer na in 2016, door ook al zijn 4 partijen ongeslagen te blijven.

WINST Donald Cerrone – Alex Oliveira Ronde 1 Submission Feb 21, 2016
WINST Donald Cerrone – Patrick Cote Ronde 3 KO/TKO         Jun 18, 2016
WINST Donald Cerrone – Rick Story Ronde 2 KO/TKO         Aug 20, 2016
WINST Donald Cerrone – Matt Brown Ronde 3 KO/TKO         Dec 10, 2016

“Cowboy” lijkt sterker dan ooit en heeft een paar absolute mijlpalen in het vizier.

– Hij is nog maar 1 winstpartij verwijderd om Michael Bisping (20 winst) te evenaren op het gebied van de meeste winst partijen ooit in de UFC.
– Ook heeft hij nog 1 finish nodig om Vitor Belfort en Anderson Silva te evenaren wat betreft de meeste finishes in de UFC historie.

Jorge Masvidal die op 3 December 2016 in Las Vegas, Nevada  Jake Ellenberger in de eerste ronde versloeg via KO/TKO wordt genoemd om het op te nemen tegen Donald Cerrone.

Wie het ook gaat worden, we kijken er naar uit!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jon Jones

Jon Jones en Daniel Cormier stoken het vuurtje nog verder op

Jon Jones en Daniel Cormier gaan op social media alvast vol tegen elkaar te ...

UFC 218: Inside the Octagon – Holloway vs. Aldo 2

Een nieuwe aflevering van Inside the Octagon. De heren blikken nu vooruit op het ...

Gratis op FOXtv: UFC Hamburg: Arlovski vs Barnett: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag nemen Andrei “Pitbull”Arlovski ...

UFC 221 Romero vs. Rockhold Recap

Afgelopen nacht verzorgden Yoel Romero en Luke Rockhold het main event van UFC 221 ...