Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jose ‘Junior’ Aldo verloor op 12 december van het vorige jaar zijn UFC featherweight titel aan Conor ‘The Notorious’ McGregor. Echter, is de Braziliaan door het strippen van McGregors titel weer de officiële kampioen. Op UFC 206 wist Max ‘Blessed’ Holloway af te rekenen met Anthony ‘Showtime’ Pettis en werd de nieuwe UFC interim featerweight kampioen. Aldo gaf in de Braziliaans media aan dat hij op UFC 208 zijn titel zal verdedigen tegen Holloway.

Holloway versloeg Pettis in de 3e ronde via een technische knock out. In zijn octagon interview met Joe Rogan sprak ‘Blessed’ zich uit over het feit dat Aldo vaker afhaakt voor zijn partijen en noemde hij hem ‘Waldo’ verwijsend naar het bekende ‘Where is Waldo’ spel waarin Waldo moeilijk te vinden is. Tegen de Braziliaanse media gaf Aldo aan dat hij Holloway zal treffen op UFC 208.

”Hij zegt…’Waar is Aldo?’… nou dan moet je met de UFC praten. Ik wist al van het gevecht in februari. Ik wist alleen nog niet tegen wie. Het ging tussen hem en Pettis. Wie het gevecht ook won. Het is niet iets nieuws. Dit gevecht zal plaatsvinden op 11 februari.”

Holloway heeft nu een zegereeks opgebouwd van tien opeenvolgende overwinningen. De Hawaiiaan versloeg onder andere Charles Oliveira, Jeremy Stephens, Ricardo Lamas, Cub Swanson, Cole Miller en voegde Anthony Pettis daaraan toe in Toronto. Het was de eerste keer dat Pettis gestopt werd in een gevecht, wat Holloway een Performance of the Night bonus opleverde. Zijn laatste verlies dateert van 2013 tegen de huidige UFC lightweight kampioen Conor McGregor.

Aldo won na zijn verwoestende knock out verlies tegen ‘The Notorious’ een UFC interim gevecht van Frankie ‘The Answer’ Edgar op UFC 200. Aldo en Holloway zullen in een onderling gevecht uitmaken wie de echte 145 pond kampioen zal zijn.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 203 in de bioscoop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 10 september werd het ...

(Video) Een blik vooraf op UFC 203

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Neem een blik vooraf op ...

Cris Cyborg opnieuw verdacht van dopinggebruik

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane “Cyborg” Justino, beter bekend ...

Jessica Andrade: “Ze kan geen kracht achter haar stoten zetten.”

Jessica Andrade hoopt Joanna Jedrzejczyk van haar troon te stoten in Dallas. De Braziliaan ...