Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In een interview met MMA Fighting’s Ariel Helwani gister heeft Jose Aldo ‘Junior’ wat opmerkelijke uitspraken gedaan over zijn toekomst in de UFC. Het gevecht met Max ‘Blessed’ Holloway op UFC 208 is van de tafel. Zijn eerste volgende partij zal zelfs niet een titelverdediging zijn maar voor de interim lightweight belt.

Na het strippen van McGregor’s featherweight titel werd Aldo die destijds de interim belt in zijn bezit had, benoemd tot de nieuwe featherweight kampioen. Een gevecht tussen Max ‘Blessed’ Holloway vs. Anthony ‘Showtime’ Pettis moest uitwijzen wie zijn tegenstander werd om zijn titel te verdedigen. Holloway won de partij en niets leek er in de weg te staan om samen de octagon in te stappen op UFC 208. ‘Blessed’ gaf in zijn octagon interview aan dat hij in Brooklyn wilde vechten, en Aldo gaf kort daarop aan dat het gevecht al gepland stond voor Brooklyn. Volgens Aldo is dit gevecht nu echter van de tafel.

”Het gevecht stond al gepland. We hadden de UFC verteld dat we op die datum wilde vechten. Voor ons was het geregeld. De UFC ging ermee akkoord en had ons gevraagd er niet over te praten voor UFC 206. Mij werd verteld dat de winnaar tussen Holloway en Pettis mijn nieuwe tegenstander wordt, en er was mij ook verteld dat hun hier ook van op de hoogte waren. Na het gevecht zei Holloway ineens wat andere dingen. Eerst hoorde ik dat hij zijn enkel had omgezwikt en niet op tijd zou herstellen. Daarna hoorde ik dat hij een tripje naar Disney World met zijn kinderen en die kon hij niet verzetten, en toen hoorde ik dat zijn gym gesloten is tijdens de feestdagen en daarom zou hij niet genoeg tijd hebben om te trainen. Dus min of meer is hij alleen een hele boel onzin aan het verkopen. Hij praat gewoon onzin.”

Aldo gaf aan dat het gevecht niet meer doorgaat, en voegde daaraan toe dat hij nog nooit een gevecht heeft afgewezen. De Braziliaan is nu in gesprek met de UFC over een gevecht op UFC 209 in Las Vegas. Het zal hier echter niet gaan om een titel verdediging maar om een interim lightweight titel gevecht.

”Ik geloof dat ze binnenkort een interim lightweight gevecht aankondigen met mij. Ze zijn bezig om een tegenstander te zoeken voor mij en verrassing, verrassing, één iemand heeft het gevecht al afgewezen. Ik ben nu aan het wachten wie het wordt.

Ze hebben mij verteld dat ik niks mag zeggen dus ik zal geen namen noemen het is nog een verrassing. Iemand waarvan ik nooit gedacht zou hebben dat ie een gevecht zou afwijzen, heeft het gevecht afgewezen omdat zijn vader het geen goed idee vond. Ik ben het zat dat mensen gevechten afwijzen. Ik wil zo wat extra druk geven zodat ze het gevecht aannemen.”

Of het ook allemaal klopt zullen we de komende dagen te horen krijgen via de andere partijen. Het klinkt in ieder geval een beetje voorbarig om nu al een interim lightweight belt te introduceren als McGregor tegen de lente aan weer wil vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

UFC 212 Free Fight: José Aldo vs. Chad Mendes

José Aldo hoopt zich zaterdag weer tot de echte UFC vedergewicht kampioen te kronen ...

Nate Diaz

Nate Diaz neemt het verrassend op voor Conor McGregor

Nate Diaz neemt het verrassend genoeg op voor zijn grote rivaal Conor McGregor.

UFC 216 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 216 Embedded met onder andere Demetrious Johnson, Tony Ferguson, ...