Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De United States Anti Doping Agency heeft al veel atleten gepakt in 2016 op het gebruik van verboden middelen. Nog net voor het nieuwe jaar maakt USADA bekend dat Josh ‘The Warmaster’ Barnett mogelijk de volgende is. Voor Barnett zal het niet de eerste keer zijn.
Gister is bekend geworden dat Josh Barnett positief is getest tijdens een out- of – competition drugstest van 9 december. Hierdoor kan Barnett uitkijken naar een potentiële schorsing.

Barnett is geen onbekende voor het gebruik van verboden middelen. In 2001 werd hij voor het eerst gepakt na UFC 34 waarin hij Bobby Hoffmann versloeg. Hiervoor kreeg Barnett alleen een waarschuwing. In zijn daarop volgende partij versloeg hij Randy Couture voor de heavyweight titel, maar hier werd hij van gestript nadat hij weer positief testte op verboden middelen.

In 2009 stond Barnett gepland om het op te nemen tegen Feder Emelianenko in de Affliction organisatie. Hier werd Barnett 10 dagen voor het gevecht gepakt voor steroïde anabolen , en ging het gevecht logischerwijs niet door.

‘The Warmaster’ is al 20 jaar een van de betere heavyweight in de MMA-wereld. Dit jaar heeft Barnett twee keer in de octagon gestaan. Tegen Ben Rothwell verloor hij en zijn meest recente gevecht was een winstpartij over Andrei Arlovski.

Barnett is dit jaar 13 keer getest door USADA. Waarop hij positief is getest, is nog niet naar buiten gebracht. USADA gaat het nu verder afhandelen, en zal later met een sanctie komen voor de voormalige heavyweight kampioen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cub Swanson: Als je iets van me wilt, kom het dan maar halen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen zaterdag tijdens UFC Fight ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 6

Een nieuwe editie van UFC 220 Embedded met onder andere Stipe Miocic, Francis Ngannou, ...

(Spoiler) Who`s Next ?!? TUF 22: Edgar vs. Mendes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. The Ultimate Fighter 22: Edgar ...

(Video) Nate Diaz: “Ik was al geblesseerd voordat het gevecht begon.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een vakantie in Mexico en ...