Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jose Aldo ‘Junior’ gaf onlangs in een interview met MMA Fighting’s Ariel Helwani aan dat hij wordt klaargestoomd voor een interim lightweight gevecht. Daarnaast liet hij voorzichtig doorschermen dat Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov het gevecht had afgewezen. ‘The Eagle’ spreekt dit tegen via Instagram.

Aldo staat normaal bekend als een bescheiden stille persoon, maar laat zich sinds zijn 13 seconde knock out verlies tegen Conor ‘The Notorious’ McGregor steeds vaker horen. Tegen Ariel Helwani lat de Braziliaan weten dat het gevecht met Holloway niet meer doorgaat, en dat hij zich nu bezighoudt met een aankomende interim lightweight gevecht. ‘Junior’ gaf aan dat hij twee namen kreeg te horen waarvan één al had laten weten niet open te staan voor het gevecht. De featherweight kampioen noemde geen naam, maar hij leek te verwijzen naar Nurmagomedov. Ook Khabib had dit door waarna hij snel via Instagram reageert op de woorden van Aldo.
 
                         

”Aldo geeft aan dat ik niet met hem wil vechten. Vertel hem maar dat ik geen kleintjes pest. Ik wil een echt gevecht, en alleen Tony [Ferguson] kan mij die geven. Op dit moment in mijn carrière kan ik Daniel Cormier verslaan, en dan zoude de fans nog steeds zeggen dat ik met Tony moet vechten. Daar ga ik ook mee akkoord. Tijdens mijn carrière in de UFC heb ik altijd gevraagd naar de sterkste tegenstanders in de divisie. Nu moeten we uitvogelen wie er steker is, ik of Tony? De fans willen dit gevecht, en ik wil ze die geven. En jij Aldo, ik adviseer je niet het respect van je fans inclusief ikzelf te verliezen. Laat je niet verleiden door deze mind games in de UFC, en blijf jezelf.”

Nurmagomedov is nog ongeslagen en heeft een MMA-record van 24-0. Voor de verrassende uitspraken van Aldo leek het erop dat Nurmagomedov en Ferguson de octagon instappen om uit te maken wie het mag opnemen tegen de lightweight kampioen Conor McGregor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 221: Inside the Octagon – Romero vs. Rockhold

Een nieuwe aflevering van UFC Inside the Octagon. De heren blikken vooruit op het ...

Conor McGregor bespot NAC : ''Succes met het innen van je geld.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor kreeg ...