• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Max ‘Blessed’ Holloway versloeg voormalig UFC lightweight kampioen Anthony ‘Showtime’ Pettis op UFC 206, en wist zo de interim titel te winnen. In zijn octagon interview met Joe Rogan gaf Holloway aan dat hij in februari een gevecht met Jose Aldo ‘Junior’ wil aangaan. De Braziliaan gaf onlangs aan dat het gevecht al gepland stond voor UFC 208, maar Holloway is daar nog niet zo zeker van.

‘Junior’ gaf in de Braziliaanse media aan dat hij al gepland stond om zijn titel te verdedigen op UFC 208 in Brooklyn, maar dat UFC 206 zal bepalen tegen wie hij dat zal doen. Als gast bij Ariel Helwani’s The MMA Hour afgelopen maandag gaf Holloway aan dat hij er nog niet van overtuigt is.

”We hebbe Jose Waldo die zegt dat het op 11 februari is. Ik weet het niet. Eerst wil hij met pensioen, dan wil hij prof voetballer worden en nu is hij een f*cking matchmaker. Zoals ik al eerder gezegd heb, de UFC moet hem naar de Cleveland Clinic sturen om zijn hersens te laten nakijken. Mij hebben ze al een aantal keer gestuurd en mijn hersens zijn goed.

Ik heb het al eerder gezegd. Ik wil mijn kerst niet opgeven, ik wil de verjaardag van mijn zoon op 4 januari niet opgeven voor 11 februari met de kans dat hij niet komt opdagen. Dus we zien wel wat er gebeurd.”

Holloway hoopt Dana White te spreken over zijn toekomst tijdens het weekend van UFC 207 eind december. De afgelopen jaren is ‘Blessed’ zowal in als buiten de octagon veel gegroeid en hij gaat er dan ook vanuit dat zijn beste dagen nog moeten komen.

”Ik ben aan het groeien. Ik ben pas 25 en ik leer nog veel, en ik zei al tegen jullie dat er een ster geboren zal worden op 10 december. Te veel mensen zijn hier aan het smeken om gevechten en aan het smeken om moneyfights. Je moet je eigen moneyfight worden. Dat is wat ik van plan ben om te doen. Zoals ik al ze, ik wil mijn eigen ster maken. Ik probeer mijn eigen geld te verdienen. Ik wil niet dat iemand dadelijk komt en zegt…’Kijk dit geld heb je verdient door mij.’… Nee Motherf*cker ik heb dit geld verdient door mezelf. Ik werk hier hard voor, en geef hier een hoop voor op. Ik zal niet smeken om dingen maar werk er gewoon hard voor.”

De UFC heeft zelf nog geen officieel statement naar buiten gebracht rondom Aldo vs Holloway. Inmiddels staat er wel een featherweight titel op het spel in Brooklyn. Holm vs De Randamie zullen vechten voor de aller eerste vrouwen featherweight titel in de geschiedenis van de UFC. Dit zal gebeuren in de Barclays Arena in Brooklyn, New York.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mayweather vs McGregor op de Nederlandse televisie? Misschien…

Niet bepaald geruststellend nieuws over de eventuele uitzending van Mayweather vs McGregor op de ...

Jorge Masvidal: “Ik zie de bitch in Cowboy’s ogen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: UFC Jorge Masvidal vecht ...

Cage Warriors: The Return

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We hebben er bijna 1,5 ...

UFC 204 Talk Before The Walk: Stefan Struve vs Daniel Omielanczuk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204: Bisping vs Henderson ...