Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor ‘The Notorious’ McGregor werd gestript van zijn featherweight titel om UFC 206 te redden nadat Daniel ‘DC’ Cormier geblesseerd uitviel. Jose Aldo is weer de 145 pond kampioen en Max Holloway en Anthony Pettis zullen strijden om de interim featherweight titel. Vrijdag heeft McGregor voor het eerst gereageerd op de hele situatie tijdens een Q&A in Belfast, Noord-Ierland.
De UFC bracht naar buiten dat McGregor vrijwillig zijn titel inleverde voor Jose Aldo, maar zoals McGregor praat over de situatie lijkt dit niet het geval. De Ier gaf eerder aan dat de UFC een leger nodig heeft om zijn titel af te pakken, en hij staat nog steeds achter zijn woorden.

”Er speelt iets tussen de UFC en mezelf. Ze wilde mij strippen van mijn titel en ik zei…’Ik ben niet gestript want ik heb nog steeds mijn belt.’… Die belt ligt nog steeds bij mij thuis. Ik ben nog steeds de kampioen in twee gewichtsklassen. Iemand moet maar komen om die van me af te pakken. Ik zie de artikelen en de online berichten. Maar ik zie niet dat die belt niet meer in mijn bezit is. Er liggen twee wereldtitels bij mij thuis.

Die belts zijn van mij. Ze mogen zeggen wat ze willen… ‘We hebben de belt gepakt en nu is ie van hem’… Jullie kunnen spelen met die neppe belts zoveel als jullie willen. Jose ging KO, Eddie ging KO, jullie kijken nu naar de two-weight wereld kampioen. Zo zit het. Wat ik wel zal zeggen tegen de UFC. Ik houd van het bedrijf maar jullie houden niemand voor de gek, jullie houden niemand voor de gek met die neppe belt. Ik wens ze veel geluk. Ik heb nog steeds mijn belt. Iemand moet het maar fysiek komen halen. Niet online en niet via een toetsenbord. Je moet de belt fysiek van me afpakken als je ze terug wil.”

De UFC heeft McGregor helemaal verwijdert van de featherweight rankings, maar volgens ‘The Notorious’ zelf ging dit niet vrijwillig. De Ier heeft nog geen plannen voor zijn terugkeer in de octagon omdat hij eerst wil wachten op de geboorte van zijn eerste kind. Waarschijnlijk zal hij in de lente of zomer van 2017 zijn 155 pond titel verdedigen.

Eerder deze week kreeg McGregor ook zijn bokslicentie van de California State Athletic Commission.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

John Lineker: ‘’Missen van gewicht zal geen effect hebben op mijn titel kans.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen nacht stond UFC Portland ...

De laatste wedstrijd van Urijah Faber

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Urijah Faber gaat naar eigen ...

Khabib biedt Ferguson 200K extra om gevecht alsnog door te laten gaan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov en ...