Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: MMAFighting

De explosieve Alan “Brahma” Jouban en de ongeslagen Mike “Platinum” Perry gaan het aankomende zaterdag tegen elkaar opnemen in een veelbelovend Welterweight gevecht tijdens UFC Fight Night: Paige VanZant vs Michelle Waterson in de Goldon 1 Center in Sacremento, California.

Alan Jouban (14-4-0) heeft op dit moment een win-streak van twee en wist zijn laatste twee gevechten overtuigend te winnen van oud Titan FC Welterweight kampioen Belal “Remember the Name” Muhammed via decision en wist Brendan “The Badger” O’Reilly te declasseren via een TKO in de 1e ronde.

Mike Perry (9-0-0) heeft tot nu toe 2 UFC gevechten op zijn naam staan en wist in zijn debuut te winnen van Huyn Gyu Lim via een TKO in de 1e ronde. In zijn tweede wedstrijd moest Danny “Hot Chocolate” Roberts het onderspit delven. Roberts had op dat moment een win-streak van maar liefst zeven en had op dat moment slechts 1 gevecht verloren van zijn 14 voorgaande gevechten. In een spannend gevecht trok Perry aan het langste eind door Roberts in de derde ronde via KO te finishen.

In aanloop van dit gevecht hebben Jouban en Perry, het al enkele keren via social media het met elkaar aan de stok gekregen.

In gesprek met bjpenn.com zei Perry het volgende:
“Ik wil zeggen dat ik hem in de eerste ronde ga finishen. Maar ik denk dat ik hem in de tweede ronde ko ga slaan, omdat hij waarschijnlijk alleen maar gaat rennen in de eerste ronde. Zijn enige mogelijkheid in dit gevecht is om te overleven en als hij in de eerste ronde gaat rennen, ga ik hem in de tweede ronde te grazen nemen en hem in slaap laten vallen” 
Jouban die naast het vechten in de UFC ook modellen werk doet en optreed als analist voor Fox gaf het volgende aan tijdens de M.M.A. H.E.A.T. podcast:
“Het gaat een fel gevecht worden, want we willen elkaar uitschakelen voordat de bel gaat. Hij is een nieuwkomer in de UFC en heeft maar 2 gevechten gehad. Hij is 9-0 met 9 knockouts, dus is hij een leuke vechter om naar te kijken en hij heeft daarnaast ook een grote mond met praatjes. Eigenlijk is hij niet de naam of een vechter hoog in de rankings die ik wil, maar het is gewoon een man die voor veel commotie gaat zorgen.”
Beide vechters zijn tot hun bot gemotiveerd om dit gevecht te winnen en hopen door een overwinning tegen een top 15 ranked welterweight te staan.
Gaat het Mike “Platinum” lukken om naar een 10 win streak te gaan? Of zal Alan “Brahma” Jouban zijn 2 win streak uitbreiden naar 3 en Perry zijn eerste nederlaag bezorgen?
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Thompson vs Masvidal

Meer geruchten rondom UFC 217: ook Thompson vs Masvidal?

Het lijkt erop dat we voor UFC 217 opnieuw een mega kaart voorgeschoteld gaan ...

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC 198

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na tal van veranderingen aan ...

Paige VanZant

Komt Paige VanZant nog terug naar Team Alpha Male?

Paige VanZant verliet onlangs de staat Californië om terug te verhuizen naar haar thuisstaat ...

UFC 211 Free Fight: Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Penne

Joanna Jedrzejczyk zal haar titel voor de vijfde keer verdedigen. Ditmaal zal de Braziliaan ...