Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Stefan Struve krijgt op 19 februari de kans zich te revancheren tegen Junior dos Santos tijdens UFC Halifax in de Scotiabank Centre in Halifax, Nova Scotia, Canada.

Na het nieuws dat Germaine de Randamie een nieuwe wedstrijd geboekt had, kregen wij te horen dat ook UFC Heavyweight Stefan Struve weer aan de bak moet. Dit keer tegen een oude bekende.

De eerste ontmoeting tussen Stefan Struve en Junior dos Santos verliep niet zoals de UFC Heavyweight atleet uit Beverwijk had gehoopt. Junior Dos Santos won deze wedstrijd door middel van een TKO in de 1e ronde op 21 februari 2009, tijdens UFC 95: Sanchez vs Stephens in Londen.

Stefan Struve (28-8-0) heeft na wat lichamelijke klachten de draad weer opgepakt en is in 2016 ongeslagen gebleven. Van zijn laatste vijf wedstrijden heeft hij er drie gewonnen en op dit moment staat hij op de 11e plek in de Heavyweight divisie. Tijdens zijn laatste wedstrijd wist hij Daniel Omielańczuk te stoppen met een submission (D’Arce choke) tijdens UFC 204 Bisping vs. Henderson 2 op 8 oktober, in de Manchester Arena in Manchester, Engeland.

Junior dos Santos (18-4-0) heeft drie van zijn laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 4e plek in de Heavyweight divisie. Zijn laatste wedstrijd won hij van Ben Rothwell door middel van een unanimous decision op 10 april tijdens UFC Fight Night: Rothwell vs. dos Santos in Zagreb.

Met een overwinning voor Struve zou hij een winstreak hebben van 3 en zou hij zich kunnen richten op de titel. Dos Santos zou het liefst de vorige partij na willen bootsen om zich weer te kunnen mengen in de top 3, maar hij zal op zijn hoede moeten zijn. Struve is gemotiveerder dan ooit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: UFC

Gian Villante zal Patrick Cummins treffen op UFC on FOX 25 in New York. ...

UFC 203 salarissen — Overeem, CM Punk en Miocic pakken het grote geld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Benieuwd wat de vechters van ...

Chang Sung Jung bereidt zijn comeback voor.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chang Sung Jung oftewel ‘The ...

Firas Zahabi: “McGregor of Bisping, dat worden twee epische gevechten.”

Wie krijgt het gevecht tegen Georges St-Pierre? Coach Firas Zahabi ziet wel wat in ...