Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cain Velasquez is medisch geschorst door de Nevada Athletic Commission en zijn partij met Fabricio ‘Vai Cavalo’ op UFC 207 gaat niet door. Het heeft niet lang geduurd voor een andere heavyweight zich beschikbaar stelt om het op te nemen tegen de Braziliaan. Onze eigen Stefan ‘Skyscraper’ Struve heeft zich aangeboden om te vechten.
Via interviews aanlopend naar UFC 207 gaf Velasquez aan dat hij niet pijn vrij kan trainen. De Nevada Athletic Commission besloot daarom om de AKA-atleet medisch te schorsen om zichzelf te beschermen. De NAC gaf aan dat de voormalige heavyweight kampioen door de pijn en irritaties een fysiek nadeel zou hebben in een gevecht met Werdum. Via Twitter liet Struve weten dat hij klaar is om last minute in te stappen voor een gevecht mer de Braziliaan.

                                   

”Als ze iemand nodig hebben op [UFC] 207 volgende week, dan kan ik wel nieuw jaar vieren in Vegas. Mijn Xmas diner was niet zo gek veel dus ik zou 266 [pond] wel kunnen halen.”

Struve staat gepland als main event voor UFC Fight Night 105 in Halifax, Canada. Hierin krijgt hij een rematch tegen een andere voormalig heavyweight kampioen Junior Dos Santos. Struve is nog ongeslagen in 2016 met een overwinningen op Antonio ‘BigFoot’ Silva in Rotterdam en op Daniel Omielanczuk in Manchester. Daaraan hoopt hij dus Werdum toe te voegen in Las Vegas.

De UFC heeft niet laten weten dat ze nog een vervanger zoeken voor Velasquez. UFC 207 zal plaatsvinden op 30 december in de T-Mobile Arena.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Preview: Alles wat je moet weten over: UFC Fight Night 87 [Overeem vs. Arlovski]

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk is het zover, de ...

UFC 208 Free Fight: Holly Holm vs. Marion Reneau

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm ...

Jon Jones

Meer reacties, en vraagtekens rondom positieve dopingtest Jon Jones

Over de positieve dopingcontrole van Jon Jones raakt de MMA wereld niet uitgesproken. Er ...

UFC on FOX 23 Shevchenko vs. Peña Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Striker Valentine Shevchenko wint via ...