Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag zien wij de ontknoping van the Ultimate fighter 24, waarbij de finalist het op mag nemen tegen de P4P beste MMA altleet ter wereld Demetrious “Mighty Mouse” Johnson.Dit evenement zal op drie december plaatvinden in het Palms Casino Resort in Las Vegas, Nevada. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders van the Ultimate fighter 24 finale.

Main Event

Demetrious Johnson (24-2-1) wordt wereldwijd gezien als de beste MMA atleet ongeacht gewichtsklasse (Pound-for-pound).Johnson heeft op dit moment een winstreak van 10 en is de eerste en enige UFC Flyweight kampioen ooit. Zijn laatste wedstrijd won hij van één van de coaches van dit seizoen van The Ultimate Fighter 24: Henry Cejudo. Deze wedstrijd werd op 23 april, 2016 voortijdig beeindigd door een TKO overwinning in de 1e ronde (2:49), tijdens UFC 197 in Las Vegas, Nevada.

Voor Johnson is er niet veel meer te winnen, de divisie is zo goed als leeg, gezien hij de top atleten allemaal al verslagen heeft. Veel mensen zouden graag een rematch willen zien tegen de huidige Bantamweight kampioen Dominic Cruz, de laatste atleet die Johnson wist te verslaan.

Maar eerst zal Johnson de finalist moeten verslaan van The Ultimate Fighter 24.

De huidige Flyweight kampioen van Titan FC, Tim Elliot (13-6-1) heeft drie van zijn laatste vier wedstrijden gewonnen en mag na bijna twee jaar afwezig te zijn in de UFC direct voor de titel vechten tegen Demetrious Johnson. Dit natuurlijk niet zonder reden, Elliot heeft zich door ” The Ultimate Fighter 24″ heen gevochten hiermee een titelgevecht verdient.

Elliot is geen onbekende van zijn coach in ” The Ultimate Fighter 24″.
Toen hij in 2014 nog een UFC atleet was vocht Elliot tegen Benavidez tijdens UFC 182 in Baltimore, VS. Deze wedstrijd verloor Elliot door middel van een Submission (Guillotine Choke) in de 1e ronde ( 4:08). Elliot heeft een zware taak voor zich met dit titel gevecht, Demetrious Johnson heeft het opgenomen tegen de beste Flyweights van de wereld en het is aan Elliot om te bewijzen dat hij de beste kan verslaan.

Co main event

Joseph Benavidez (24-4-0) heeft vijf van zijn laatste zes wedstrijden gewonnen en staat op dit moment 1e in de Flyweight divisie.
Van de vier nederlagen van Benavidez heeft hij er twee verloren van de huidige Bantamweight kampioen Dominic Cruz en twee van de huidige kampioen van zijn divisie: Demetrious Johnson.


Zijn laatste wedstrijd won hij van Zach Makovsky door middel van een unianimous decision tijdens UFC Fight Night: Hendricks vs. Thompson op 6 februari in Las Vegas Nevada.
Met een overwinning op Henry Cejudo, zou Benavidez mogelijk voor de 3e keer proberen de Flyweight titel te pakken.

Henry Cejudo (10-1-0) heeft slechts één nederlaag op zijn record en staat op dit moment 2e in de Flyweight divisie. Zijn laatste wedstrijd verloor hij op 23 april tijdens een titelgevecht van Demetrious Johnson tijdens UFC 197 in Las Vegas Nevada. Ook Cejudo kan er vanuit gaan dat een overwinning op Benavidez een nieuw titelgevecht kan betekenen.

Bekijk hier de volledige card, uitzendtijden en zenders*:

Early Preliminary Card (1:00u op UFC FightPass)
– Dong Hyun Kim vs. Brendan O’Reilly
– Elvis Mutapcic vs. Anthony Smith

Preliminary Card (2:00u op UFC FightPass)  
– Josh Stansbury vs. Devin Clark
– Kailin Curran vs. Jamie Moyle
– Rob Font vs. Matt Schnell
– Gray Maynard vs. Ryan Hall

Main card (4:00u op FOX Sports 2) 
– Brandon Moreno vs. Ryan Benoit
– Sara McMann vs. Alexis Davis
– Jake Ellenberger vs. Jorge Masvidal
– Joseph Benavidez vs. Henry Cejudo
– Demetrious Johnson vs. TBD

*De uitzendtijden en zenders zijn onder voorbehoud.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Interview) Nick Hein – “UFC Hamburg will be a major event”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig Duits en Europees judo ...

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez:”Ik ben geschokt dat Nate Diaz niet tegen me wil vechten.”

Eddie Alvarez verscheen gisteren op The MMA Hour, en deed even een boekje open ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

Overeem vs Blaydes officieel voor UFC 225

Overeem heeft weer een nieuwe partij in het vooruitzicht.