Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tyron ‘The Chosen One’ Woodley en Conor ‘The Notorious’ McGregor hadden een kleine staredown tijdens de morning weigh-ins van UFC 205. Woodley wilde er verder geen aandacht aangeven omdat hij zich wilde focussen op zijn eigen gevecht. De welterweight kampioen heeft nu aangegeven wel in Ierland te willen vechten tegen McGregor.

Woodley stond gepland om zijn titel voor de eerste keer te verdedigen op UFC 205 tegen Stephen ‘Wonderboy’ Thompson. ‘The Chosen One’ won in eerste instantie via een decision, maar later werd dit omgezet naar een majority draw. Tijdens de morning weigh-ins liep Woodley langs McGregor die hem uitdagend bleef aanstaren. Terwijl de Amerikaan rustig zijn ding deed, bleef de Ier hem volgen. Woodley ging er verder niet dieper op in omdat hij zich alleen wilde bezighouden met zijn partij tegen Thompson. Nu een maand later geeft de welterweight kampioen aan wel open te staan voor een superfight in Ierland.

”Als jij met een leeuw wil vechten en je hoofd afgebeten wil hebben zodat ik jouw bloed kan spuwen in de octagon terwijl jij die suffe tijger tattoo op je borst hebt staan, en terwijl je eruit ziet als een clown met een clown op je borst, dan kunnen we dat doen.

We kunnen het in Dublin, Ierland doen, we kunnen het achter White Castle doen. Het maakt mij niet uit. Maar onthoud, ik ben niet zo iemand. Ik houd er niet van om overdreven hood of overdreven ghetto te doen, maar waar ik vandaan kom noem je iemand ten eerste niet een bitch. Ten tweede je gaat ook niet doen alsof je zo [hood] bent. Als jij er voor wil gaan, als je dit geld wil verdienen. Kom maar op dan. Zo niet, houd dan gewoon je mond, en doe je eigen ding.”

McGregor heeft nog altijd wat doelen die hij wil verwezenlijken in de UFC en één daarvan is om de UFC naar Croke Park in Dublin, Ierland te brengen.

Voor Woodley lijkt het erop dat hij eerst een rematch moet uitvechten met Thompson. ‘The Chosen One’ heeft zelf echter aangegeven met Nick Diaz de octagon in te willen stappen op UFC 209 in Las Vegas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anthony Pettis: “Nate Diaz stelt niks voor.”

Anthony Pettis laat in een korte reactie weten dat hij onder de indruk was ...

Anthony Johnson

Anthony Johnson gaat met pensioen na nederlaag op UFC 210

Anthony Johnson heeft na zijn nederlaag tegen Daniel Cormier besloten ermee te stoppen. De ...

Marlon Moraes

WSOF Bantamgewicht kampioen Marlon Moraes tekent bij de UFC

World Series of Fighting bantamgewicht kampioen Marlon Moraes waagt de overstap van WSOF naar ...

UFC Fight Night 103 Rodriguez vs. Penn Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Yair ‘El Pantera’ Rodriguez wist ...