Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Donald ‘Cowboy’ Cerrone kan dan eindelijk de octagon instappen. Cerrone stond gepland om te vechten in de Madison Square Garden op UFC 205 tegen Kelvin Gastelum. Helaas kon ‘Cowboy’ niet vechten doordat Gastelum zijn gewicht niet wist te halen. Nu zal hij vechten in Toronto tegen Matt ‘The Immortal’ Brown op UFC 206 in de Air Canada Center.

Cerrone koos ervoor om te vechten in de welterweight divisie na zijn verloren titelgevecht met Rafael Dos Anjos voor de lightweight titel. ‘Cowboy’ wist al zijn partijen in 2016 en als welterweight te winnen. Ook wist hij al zijn partijen te beslissen binnen de 15 minuten. Patrick Cote en Rick Story werden verslagen met een technische knock out en Alex Oliveira moest zich gewonnen geven via een submission. Tegen Matt Btown hoopt Cerrone het jaar ongeslagen te eindigen. 
Opmerkelijk is dat Kelvin Gastelum ook actief zal zijn in Toronto. Gastelum was blijkbaar zover over gewicht dat hij niet eens kwam opdagen bij de weigh-ins in New York, Hij werd voor 6 maanden geschorst door de New York State Athletic Commission, maar deze schorsing geldt alleen voor New York. Hij zal het één divisie hoger in de middleweight divisie opnemen tegen Tim Kennedy.
Volledige line-up UFC 206 Toronto, 10 december 2016, Air Canada Center

Main Card

–  Max Holloway vs Anthony Pettis
–  Donald Cerrone vs Matt Brown
–  Cub Swanson vs Dooho Choi
–  Tim Kennedy vs Kelvin Gastelum

Prelims
–  Jordan Mein vs Emil Meek
–  Nikita Krylov vs Misha Cirkunov
–  Oliver Aubin-Mercier vs Drew Dober
–  Valerie Letourneau vs Viviane Pereira
–  Mitch Gagnon vs Matthew Lopez
–  John Makdessi vs Lando Vannata
–  Jason Saggo vs Rustam Khabilov
–  Zach Makovsky vs Dustin Ortiz
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EA SPORTS UFC 2 Content Update #2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Al enkele weken kunnen UFC ...

Fight Night Nashville Free Fight: Saint Preux vs Krylov

Saint Preux hoopt zijn negatieve reeks van drie verliespartijen te doorbreken in Nashville op ...

UFC Breakdown – UFC Rotterdam

Dan Hardy, John Gooden en Nick Peet analyseren UFC Rotterdam. Daarnaast komt Darren Till ...