Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In deze aflevering van Inside The Octagon analyseren John Gooden en voormalig UFC-atleet Dan Hardy het main-event van UFC 206 in de Air Canada Center in Toronto, Canada. Zoals altijd zal Hardy aangeven waar de sterke en zwakke punten liggen van beide atleten, en waar de mogelijkheden liggen.

”Die extra 10 minuten is natuurlijk wel een zware taak als je er niet voor getraind hebt, maar we moeten niet vergeten dat Pettis … 1. nog nooit gestopt is dus dat betekend dat hij al wat 5 rondes gevechten heeft gehad, en 2. hij is de kampioen geweest dus hij weet hoe je je energie moet verdelen over vijf rondes, en hoe je rust moet pakken tijdens de rondes als het nodig. Dus zijn ervaring zal hem er wel doorheen helpen. Holloway ziet er echt geweldig uit. Sinds zijn gevecht met Conor McGregor maakte hij elk gevecht weer sprongen en ziet hij er nu veel anders uit als vechters. Hij is nog meer 25 en is op het moment bezig aan negen opeenvolgende overwinningen. Hij gaat gewoon door iedereen heen en ziet er elk gevecht weer beter uit. Terwijl hij tegen steeds betere tegenstander vecht, wordt hijzelf ook steeds beter.”


Volledige line-up UFC 206 Toronto, 10 december 2016, Air Canada Center

Main Card
–  Max Holloway vs Anthony Pettis
–  Donald Cerrone vs Matt Brown
–  Cub Swanson vs Dooho Choi
–  Tim Kennedy vs Kelvin Gastelum

Prelims
–  Jordan Mein vs Emil Meek
–  Nikita Krylov vs Misha Cirkunov
–  Oliver Aubin-Mercier vs Drew Dober
–  Valerie Letourneau vs Viviane Pereira
–  Mitch Gagnon vs Matthew Lopez
–  John Makdessi vs Lando Vannata
–  Jason Saggo vs Rustam Khabilov
–  Zach Makovsky vs Dustin Ortiz

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Fight Night Denver Free Fight: Kaufman vs. Shevchenko

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Valentina Shevchenko en ...

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe editie van UFC 218 Embedded met onder andere Max Holloway, José Aldo, ...