Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 30 december zal Cody Garbrandt zijn grootste test tot nu toe voor zich hebben staan in, Dominick Cruz. De huidige bantamweight kampioen Dominick Cruz en Cody Garbandt kunnen op zijn minst gezegd niet door één deur en dat zal voor de nodige vuurwerk gaan zorgen aanstaande vrijdag.


De uitdager Cody Garbrandt heeft een indrukwekkende winstreeks neer weten te zetten met vijf achtereenvolgende partijen. Zijn drie laatste winstpartijen over Augusto Mendes, Thomas Almeida en Takeya Mizugaki sloot hij allemaal af met een KO in de eerste ronde. Garbrandt’s kracht zit in zijn stoten maar weet hij komende vrijdag zijn stoten te landen op de kampioen met wellicht het beste voetenwerk in MMA?

Takeya Mizugaki heeft een niet zo indrukwekkende carrière binnen de UFC weten neer te zetten en wisselde heel vaak af tussen winst en verlies. Nadat Mizugaki, George Roop versloeg kreeg hij de kans om tegenover Garbrandt te staan tijdens UFC Fight Night: Nelson vs. Barnett.

Bekijk hieronder UFC 207 Free Fight: Cody Garbrandt vs Takeya Mizugaki:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like