Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aanstaande zaterdag verzorgen Paige VanZant en Michelle Waterson het Main event tijdens UFC Sacramento in de Golden 1 Center in Sacramento, California. Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders!

Main Event

Paige VanZant (7–2-0) heeft vier van haar laatste vijf wedstrijden gewonnen en staat op dit moment op de 8e plaats in de Strawweight divisie. Na haar nederlaag tegen Rose Namajunas, maakte VanZant een uitstapje naar het programma “Dancing with the Stars” waar zij de 2e plek won. Na dit avontuur kon VanZant zich weer  klaar maken voor een nieuw gevecht. Dit gevecht won zij op 27 augustus van van Bec Rawlings door middel van een KO (switchkick) in de 2e ronde tijdens UFC on Fox: Maia vs. Condit in Vancouver, Canada. Dit is tevens de laatste keer dat wij VanZant mochten aanschouwen in de Octagon/

Michelle Waterson (13–4-0) zal haar 2e wedstrijd voor de UFC draaien tegen VanZant. Op dit moment staat Waterson 12e in de Strawweight divisie en heeft zij vier van haar laatste vijf wedstrijden gewonnen. Haar eerste wedstrijd in de UFC heeft zij succesvol afgerond met een submission, haar tegenstandster Angela Magana tikte af in de 3e ronde (2:38). Waterson is een voormalig Invicta kampioene die aardig wat ervaring mee brengt in dit gevecht. Hoewel haar bijnaam “The Karate Hottie” je doet denken aan een staande vechter, heeft Karate natuurlijk ook submissions.
En dat is te zien, want van haar 13 overwinningen, heeft zij er 8 gewonnen door middel van een submission.

Co-Main Event

Sage Northcutt (8-1-0) heeft slechts één nederlaag op zijn MMA record staan en staat op dit moment nog niet in de rankings van de UFC. Northcutt kwam de UFC binnen via met een record van 5-0 en had tot aan zijn laatste wedstrijd nog nooit een volledige wedstrijd uitgevochten.  Dana White heeft Northcutt zelf gescout tijdens de eerste aflevering van”Dana White: Lookin’ for a Fight“. Zijn laatste wedstrijd won hij van Enrique Marín door middel van een unianimous decision op 9 juli tijdens UFC 200.

Mickey Gall ( 3-0-0) heeft nog een onbevlekte MMA record en heeft net als zijn tegenstander de rankings nog niet kunnen betreden. Gall wist bij zijn laatste wedstrijd de WWE atleet, CM Punk in de 1e ronde te stoppen met een submission ( rear-naked-choke) op 10 september tijdens UFC 203 in Cleveland Ohio. De rear-naked-choke lijkt ook de favoriete techniek te zijn in zijn arsenaal, gezien hij al zijn overwinningen heeft behaalt met deze techniek.

Bekijk hier de line-up, uitzendtijden en zenders voor UFC Sacramento: VanZant vs. Waterson:

Preliminary Card ( 22:30 op UFC Fight Pass)
– Bojan Veličković vs. Sultan Aliev
– Hector Sandoval vs. Fredy Serrano
– Eddie Wineland vs. Takeya Mizugaki

Preliminary Card (0:00u op UFC Fightpass)
– Leslie Smith vs. Irene Aldana
– Josh Emmett vs. Scott Holtzman
– James Moontasri vs. Alex Morono
– Bryan Barberena vs. Colby Covington
– Cole Miller vs. Mizuto Hirota
– Luis Henrique da Silva vs. Paul Craig


Main card (2:00u op FOX Sports 4)
– Alan Jouban vs. Mike Perry
– Urijah Faber vs. Brad Pickett
– Sage Northcutt vs. Mickey Gall
– Paige VanZant vs. Michelle Waterson

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Rotterdam Prelims: Post Fight Interviews

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De prelims van UFC Rotterdam: ...

Dana White geeft aan dat Cerrone’ partij voor de bel was gestopt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jorge ‘Gamebred’ Masvidal versloeg Donald ...

Karolina Kowalkiewicz: “Gebruikt Joanna haar eigen hersens niet?”

Karolina Kowalkiewicz is niet te spreken dat haar landgenote Joanna Jedrzejczyk haar dieetteam de ...

Tony Ferguson

Tony Ferguson weigert na te trappen: “Hoop dat Khabib zich snel beter voelt.”

Tot afgrijzen van iedereen werd gisteren het gevecht tussen Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov ...