Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vorige week wist Bellator MMA zijn internationale uitbreiding voort te zetten en zette voor het eerst voet in Dublin, Ierland. Het main event van de avond ging tussen Satoshi Ishii en Muhammed ‘King Mo’ Lawal. Het hoogtepunt van de avond kwam echter aan de hand van Ierse thuisfavoriet, James Gallagher. 


Om de card te beginnen was Cameron Else gepromoveerd vanaf de BAMMA card om het openingsgevecht te verzorgen voor Bellator MMA. De Engelsman kreeg het voor elkaar om zijn partij over de uit Dublin trainende, Dylan Tuke in 20 seconden te beëindigen en daarmee hoge ogen te trekken. Daniel ‘Drake’ Weichel wist laat in de eerste ronde een ‘arm-triangle choke’ in te zetten en daarmee een win-streak op te bouwen van drie partijen. Thuisfavoriet Sinead Kavanagh wist voor thuispubliek een unanimous decision te pakken en haar tegenstander volledig te domineren. De show-steler James Gallagher kreeg een staande ovatie tijdens zijn opkomst en wellicht nog een grotere toen hij in de derde ronde met een ‘rear naked choke’ de winst wist te pakken. Over het main event waren de Ieren niet zo enthousiast en kreeg het meeste commentaar van de fans, welliswaar heeft ‘King Mo’ er een unanimous decision winst uit weten te halen.


EPIC MMA was aanwezig en we hebben na het evenement nog de kans gehad om een aantal atleten wat vragen te stellen. De post-fight interviews kun je hier bekijken met de nodige informatie van de partijen.

Bekijk hieronder de highlights van Bellator 169 in Dublin, Ierland:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(DOCUMENTAIRE) THE REEM SEIZOEN 4 – AFLEVERING 3

Alistair Overeem heeft een nieuwe aflevering van zijn documentaire The Reem uitgebracht. Hierin krijgen ...

UFC 215 Free Fight: Sarah Kaufman vs. Valentina Shevchenko

Valentina Shevchenko hoopt zich op UFC 215 te kronen tot de nieuwe UFC bantamgewicht ...