Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Bellator heeft opnieuw voet weten te zetten op nog een Europees land afgelopen weekend, ditmaal in Dublin, Ierland. De uitverkochte 3Arena was op tijden oorverdovend en het publiek stond massaal achter thuisfavoriet James Gallagher. 


Cameron Else vs. Dylan Tuke


Cameron Else stond in eerste instantie om de BAMMA kaart die dezelfde avond gehouden werd voorafgaand aan Bellator 169. Toen er een aantal partijen uitgevallen werden kreeg hij twee weken geleden een telefoontje dat hij gepromoveerd werd naar de Bellator card. Die uitdaging nam hij aan en heeft in zijn Bellator debuut de uit SBG trainende Dylan Tuke weten te verslaan in 20 seconden. In zijn post-fight interview gaf hij aan dat hij zijn oog had op nog een atleet uit de Straight Blast Gym.

Cameron Else post-fight interview:

Daniel ‘Drake’ Weichel vs. Brian Moore

Voordat Daniel ‘Drake’ Weichel een partij aannam in Ierland tegen een Bellator debutant in Brian Moore, heeft hij winstpartijen gehad over top contenders als, Georgi Karakhanyan en Emmanuel Sanchez. Met deze winstpartij over de uit SBG trainende Brian Moore denkt hij ook genoeg te hebben gedaan om een title-shot te krijgen tegen featherweight kampioen Daniel Straus.

Daniel Weichel post-fight interview: 

James ‘Strabanimal’ Gallagher vs. Anthony ‘Pretty Boy’ Taylor

Het gevecht waar het eigenlijk om ging volgens het Ierse publiek, James Gallagher versus Anthony Taylor. De uit Dublin komende James ‘Strabanimal’ Gallagher had het een heel land achter zich staan en heeft zijn hype in de derde ronde waar weten te maken. De Ierse prospect vond zichzelf een beetje terughoudend in de partij maar wist in de derde ronde een ‘rear naked choke’ in te zetten. ‘Strabanimal” denkt met een aantal winstpartijen zichzelf zo naar een title-shot te kunnen werken, iets waar Scott Coker een tijdframe van een jaar op zette.

James Gallagher post-fight interview:

Bekijk hieronder de volledige uitslagen van Bellator 169:

·       
Muhammed “King Mo” Lawal verslaat Satoshi Ishii:
unaniem belsuit
·       
James Gallagher verslaat Anthony Taylor:
submission in de derde ronde (1:52)
·       
Sinead Kavanagh verslaat Elina Kallionidou:
unaniem besluit
·       
Daniel Weichel verslaat Brian Moore: submission
in de eerste ronde (4:44)

·       
Cameron Else verslaat Dylan Tuke: KO eerste
ronde (0:20) 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 197: Free Fight met Demetrious Johnson En Henry Cejudo.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend staat de Flyweight ...

UFC 216 Free Fight: Cain Velasquez vs. Fabricio Werdum

Fabricio Werdum wil zich revancheren voor zijn laatste verliespartij tegen Alistair Overeem. Bekijk hier ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Julia Budd zal haar vedergewicht titel voor het eerst verdedigen tegen Arlene Blencowe. Bekijk ...

Bellator MMA: Patricky Pitbull vs. Josh Thomson

Patricky Freire neemt het op tegen Benson Henderson die vorig jaar nog zijn broer ...