Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: IMMAF

Aisling ‘Ais the Bash’ Daly heeft via Instagram haar pensioen aangekondigd. De Ier moet haar carrière noodgedwongen beëindigen nadat er een ongebruikelijke situatie is geconstateerd tijdens een hersenscan.

Daly kwam de UFC binnen via The Ultimate Fighter. Tijdens het programma verloor ‘Ais the Bash’ van Jessice Penne, maar maakte ze wel haar opwachting tijdens de finale evenement. Hierin versloeg ze Alex Chambers. Uiteindelijk verloor ze nog van Randa Markos en won ze haar laatste partij in Dublin, Ierland, van Ericka Almeida. Ze beëindigt haar carrière met een MMA-record van 16-6 [UFC 2-1]

”Ik zal officieel met pensioen gaan van de sport MMA.


Het afgelopen jaar is er via een hersenscan een ongebruikelijk bloedprop gevonden, die in de voorgaande maanden is gekomen. Het is onwaarschijnlijk dat ik medisch goedgekeurd wordt om nog te vechten, zelfs als ik wel een dokter kan vinden die mij vrijspreekt, is het niet slim om hier competitief mee door te gaan 


Mijn carrière is vervroegd beëindigt maar ik ben heel dankbaar voor mijn lange lijst met prestaties. Ik ben, en ik zal altijd ‘Ais the first’ voor veel dingen zijn. Mijn nalatenschap staat vast in de fundering van de Ierse mixed martial arts. Ik ben lands eerste wereldkampioen, de eerste en enige vrouw die dat voor elkaar krijgt. Ik ben heel trots op de muren die ik heb gebroken, en de duren die ik heb geopend voor zowel mannen als vrouwen in de sport. Ik zal altijd teruggeven aan de sport die mij zoveel gebracht heeft,


Ik wil al mijn fans bedanken die mij door dik en dun gesteund hebben vanuit de bodem van mijn hart. Zonder steun is MMA niet zo als het nu is.


Ik wil mijn goede vrienden en teamgenoten bedanken, die niet verbonden zijn door bloed, maar die ik wel zie als familie en die mij gesteund hebben door heel mijn carrière.  Er is geen substituut voor echte loyaliteit die gebouwd is via bloed, zweet en tranen.


Ik ben zonder twijfel het meest dankbaar voor mijn geweldige familie. Zij waren er door mijn hele carrière heen om me te steunen en nu ook wanneer mijn droom uit elkaar barst. Zonder hun was dit emotioneel en financieel niet te doen. Ze zeggen dat je je familie niet kunt kiezen, maar ik zou niemand anders willen.


Ik had geen betere avond kunnen bedenken om mijn carriere te beindigen dan op UFC Dublin. Van de zenuwslopende walk out, een oorlog van een gevecht tot de emotionele overwinning. Een hoogte punt van een carrière aan werk. Om een Ierse vrouw te zijn die vecht in de premier league van mixed martial arts in haar geboorteplaats. Een ervaring die ik niet vaak meer zal meemaken in mijn leven. Een perfecte vaarwel, ook al wist ik het nog niet toentertijd. MMA zou altijd maar een gedeelte van mijn leven zijn, en wat een spannende hoofdstuk was het,


Nu begint een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik ben heel gelukkig dat ik ben gegroeid binnen zo organisatie als SBG. Ik ben in het bezit van de eigenschappen op een exceptionele coach te zijn binnen de MMA gemeenschap, en ik kijk heel erg uit naar de uitdagingen die voor mij liggen.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Melendez en Barboza

Melendez en Barboza zijn bereid om op vedergewicht te vechten

Door de huidige toestand van de lichtgewicht divisie hebben twee grote jongens uit de ...

EPIC Hangout #045: Waar is Gio?!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Fight Night Houston Free Fight: Garcia vs, Jung

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag zullen Chan Sung ‘The ...

Debutant Emil Meek moet baard scheren van Ontario State Commission

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Noorse Emil ‘Valhalla’ Meek ...