Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Alan Jouban heeft een uitstekend jaar achter de rug door in 2016 ongeslagen te blijven in de UFC. Met een win reeks van drie is zijn vertrouwen groot en hij neemt geen blad voor de mond betreffende een eventuele match-up tegen Rafael Dos Anjos.

Alan “Brahma” Jouban (15-4) had na zijn overwinning op Mike Perry (unanimous decision) tijdens UFC Fight Night: Paige vanZant vs Michelle Waterson, aangegeven dat hij het wou opnemen tegen een top 15 ranked welterweight vechter. Hij heeft zijn ogen gericht op voormalig Lightweight kampioen Rafael Dos Anjos, die recent heeft aangekondigd de stap te maken naar de Welterweight divisie.

In gesprek met BJpenn.com gaf Jouban het volgende aan:

“Ik wil graag vechten in maart. Er zijn twee evenementen in Las Vegas, 3 maart (UFC fight night) en 4 maart (UFC 209). Dit zijn de twee kaarten waar ik naar kijk. Deze evenementen vinden plaats over twee maanden en acht weken trainen is perfect voor mij. Ik had mijn ogen allang gericht op een gevecht in maart tegen een top 15 welterweight vechter zoals Matt Brown, Tarec Saffiedine of Jake Ellenberger. Het gevecht tegen Mike Perry, hoewel het een goed gevecht was van mijn kant, betekende het niet echt veel voor mij, want het plaatste me niet veel hoger in de rankings.

Dus mijn team en ik zochten naar een tegenstander die geranked is in de top 15. Toen Rafel dos Anjos had bevestigd de stap te maken naar de Welterweight divisie, dachten we gelijk: dit is het gevecht voor mij! Ik ben de hele dag aan het bellen met mijn manager, want dit is het gevecht dat ik 100% wil. Ik wil “RDA” graag verwelkomen in mijn divisie. Zover ik weet heeft hij nog geen tegenstander dus wil ik graag diegene zijn.

We hebben zelfs al contact opgenomen met zijn management om het in orde te maken! Ik wil een gevecht op een grote kaart, tegen een grote naam en ik wil mezelf bewijzen voor de UFC, dus geef me Rafael Dos Anjos!”

Zie je dit daadwerkelijk gebeuren en wie zou er met de winst vandoor gaan als deze twee vechters het tegen elkaar zullen opnemen?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Oh my god…..they are still undefeated!!!!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In totaal zijn er op ...

(Vlog) UFC 208 Embedded – Aflevering 5

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 208 Embedded is een ...

McGregor wordt mogelijk gestript van featherweight titel door blessure Cormier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White heeft meerdere keren ...