Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Anderson ‘The Spider’ Silva zal de octagon instappen op UFC 208 in Brooklyn met Derek Brunson. De Braziliaanse UFC-legende hoopt zijn carrière een nieuwe impuls te geven in New York. ‘The Spider’ spreekt ook uit dat hij geïnteresseerd is in een gevecht met Conor ‘The Notorious’ McGregor. Daarnaast hoopt Silva ook op succes in Hollywood.

Silva heeft sinds dat hij zijn titel verloor aan Chris ‘The All-American’ Weidman terug in 2013 niet meer gewonnen. De Braziliaan verloor daarna nogmaals van Weidman, een no-contest met Nick Diaz, Micheal ‘The Count’ Bisbing en Daniel ‘DC’ Cormier. Silva heeft niks meer te bewijzen is zal voor altijd één van de beste blijven die de UFC ooit gekend heeft, maar de Braziliaan heeft nog wel oog voor een superfight. ‘The Spider’ wil zichzelf graag testen tegen UFC lichtgewicht Conor McGregor.

”Ik zou mezelf graag testen tegen Conor omdat hij een interessante martial artist is. Zijn stand-up spel is heel intelligent. Niet omdat hij een kampioen is, maar voor de martial arts uitdaging. Ik zou graag zien hij hoe deze stand-up technieken, die van hem en van mij het doen als we ze mixen. Maar niet voor een titel of zoiets maar gewoon als uitdaging om te kijken hoe zo’n gevecht zal gaan.”

Waar Silva onthouden zal worden door zijn record aan verdedigde titels, zal McGregor onthouden worden als de eerste vechter die twee titels tegelijk wist te houden. De Ier versloeg Eddie Alvarez op UFC 205, en wist zichzelf hiermee de geschiedenisboeken in te schrijven. ‘The Notorious’ vecht op 155 [pond] en heeft tweemaal gevochten op 170 [pond] tegen Nate Diaz. Silva vocht het grootste gedeelte van zijn carrière op 185 [pond] en heeft ook wat uitstapje gemaakt naar lichtzwaargewicht. De Braziliaan zal dus flink moeten cutten wil hij daadwerkelijk met de Ier de octagon instappen.

”Ik geloof dat hij 176, 178 pond kan halen toch? Dat gewicht kan ik wel halen. We hebben er al eens aan gewerkt en toen kwam ik tot 174, maar daarna besloten we dat het niet slim was om deze testen te doen. Er was geen gevecht geboekt, we haalde 174 [pond] en meester Rogerio Camoes zei …’Man, dit heb je niet nodig, het gaat goed met jou. Ga terug naar je eigen divisie.’…Ik weet nu dat ik 174 kan halen, maar mijn team en mijn dokter Marcio Tannure besloten om in mijn divisie te blijven.”

Daarnaast hoopt Silva op succes in Hollywood na zijn MMA-carrière. Tijdens de UFC 208 mediascrum laat de Braziliaan weten dat hij een script voor een serie heeft geschreven, en dat Netflix die gekocht heeft,

”Mijn grootste droom voor nu is, om misschien een oscar te winnen. Ik heb een paar audities in Hollywood. Ik heb een script voor een serie geschreven en Netflix heeft die gekocht godzijdank. Naast het vechten heb ik andere projecten. Het is altijd mijn droom geweest om een actie filmster te worden. Daar heb ik al een tijdje voor gestudeerd en de dingen vallen nu een beetje op zijn plaats.”

 Over zijn eigen serie wilde Silva niet veel vertellen buiten dat het niet vecht gerelateerd is.

”Het is een actie serie maar heeft niks met vechten te maken. Het heeft nog geen naam, want we zijn nog wat aan het aanpassen. Ik moest een tijdje stoppen maar ik ben altijd aan het werk, en dat is irritant. Ik zet altijd wat ideeën op papier voor ik ga slapen en als ik wakker wordt.”

Silva zal eerst de octagon instappen met Brunson op 11 februari in Brooklyn, New York. De avond zal sowieso de geschiedenisboeken ingaan voor de UFC. Holly ‘The Preachers Daughter’ Holm en Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie zullen uitmaken wie de eerste UFC Women’s vedergewicht zal worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dominick Cruz

UFC 219 raakt groot gevecht kwijt: Dominick Cruz geblesseerd

Dominick Cruz zal zijn opwachting op UFC 219 niet kunnen maken. 'The Dominator' heeft ...

(Video) UFC Fight Night 103 Free Fight: Yair Rodriguez vs. Charles Rosa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  BJ ‘The Prodigy’ Penn zal ...

Michael Chiesa

Michael Chiesa: “Het is hypocriet van Tony dat hij nu niet tegen me wil vechten.”

Michael Chiesa is not amused dat Tony Ferguson niet tegen hem wil vechten. Tegenover ...

(Documentaire) The Reem seizoen 4 – aflevering 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alister ‘The Reem’ Overeem heeft ...