Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BJ ‘The Prodigy’ Penn zal in Phoenix terugkeren in de octagon na lange afwezigheid. De voormalige UFC welter – en lightweight kampioen zal het opnemen tegen veel belovende Yair ‘El Pantera’ Rodriguez. Penn hoopt op een derde wereldtitel in de featherweight divisie.

De 38-jarige Hawaiiaan maakt in 2014 ook al een comeback na afwezigheid van twee jaar. Hij stapte destijds voor de derde keer de octagon in met Frankie ‘The Answer’ Edgar, en verloor via een technische knock out. Penn wist vooral veel verbazing op te wekken door zijn unieke houding tijdens het gevecht. Nu 2,5 jaar verder wil hij weer de octagon instappen. ‘The Prodigy’ heeft zich inmiddels aangesloten bij de Jackson-Winklejohn Gym, en hoopt op een derde wereldtitel.

”Mijn doel is nu om een derde wereldtitel te pakken, en dan zien we wel. Als het lang duurt, dan loop ik er misschien van weg. Als het snel lukt dan stap ik misschien ook nog over naar 155 [pond]. Ik weet het niet, ik weet het niet. Wat ik wel weet is, dat ik hier ben om te vechten en dat ik zondag ga winnen. Na het gevecht zul je mij weer snel in de octagon zien. Dat weet ik zeker.”

Penn geeft tegen MMA Fighting aan dat de drang om de derde titel te pakken hem motiveert.

”Hetgeen dat mij nog steeds motiveert, is dat ik nog steeds beter wil worden. Ik houd van martial arts. Ik houd van alles wat er mee te maken heeft. De derde titel motiveert mij ook voor 100%. Om drie titels in drie verschillende gewichtsklasse te pakken zal een geweldige prestatie zijn. Daarna kan ik misschien slapen s’nachts. Daarom ben ik zo gemotiveerd.”


Penn en Rodriguez zullen aankomende zondag de octagon instappen in de Talking Stick Arena in Phoenix.

UFC Fight Night 103 Rodriguez vs. Penn, 15 januari 2017, Talking Stick Arena, Phoenix, Amerika

Main Card
– Yair Rodriguez vs. BJ Penn
– Joe Lauzon vs. Mercin Held
– Court McGee vs. Ben Saunders
– John Moraga vs. Sergio Pettis

Prelims
– Frankie Saens vs. Augusto Mendes
– Alexey Oleynik vs. Viktor Pesta
– Tony Martin vs. Alex White
– Devin Powell vs. Drakkar Klose

Early Prelims
– Jocelyn Jones-Lybarger vs. Nina Ansaroff
– Walt Harris vs. Chase Sherman
– Bojan Mihajlovic vs. Joachim christensen
– Dimitry Smoliakov vs. Cyril Asker

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Anderson Silva: ”Nieuwe eigenaren maken van UFC minder sport, meer entertainment.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anderson ‘The Spider’ Silva is ...

Anderson Silva gepakt door USADA en verwijderd van UFC Shanghai: Bisping stapt in

UFC Shanghai is zijn main event kwijt door de potentieel positieve dopingcontrole van Anderson ...

Jacare Souza

Jacare Souza legt uit waarom hij het gevecht met Robert Whittaker aannam

Jacare Souza maakt zich gereed om dit weekend tegen Robert Whittaker te vechten. Het ...