Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cody ‘No Love’ Garbrandt wil één van de grootste worden in de geschiedenis van de UFC, en heeft zijn route al uitgestippeld. Eerst zal hij de octagon instappen met voormalig teamgenoot TJ Dillashaw, om vervolgens superfights aan te gaan met Jose Aldo ‘Junior’ en Conor ‘The Notorious’ McGregor.

Garbrandt wist tegen ieders verbazing Dominick ‘The Dominator’ Cruz te verslaan op UFC 207 en kroonde zich tot nieuwe UFC bantamweight kampioen. Zijn eerste klus als kampioen zal hij verrichten op The Ultimate Fighter 25 waarin hij samen met voormalig kampioen en teamgenoot Dillashaw de coach posities zal vervullen. In gesprek met FOX Sports laat Garbrandt weten hoe zijn toekomst eruitziet, hoe hij naar TJ kijkt en hoe hij naar McGregor kijkt.

”Er is een nieuwe hitlijst. TJ is de volgende dan Jose Aldo en dan Conor McGregor. Ik ken mijn verantwoordelijkheden naar TJ toe en wat ik kan brengen, en wat voor gevecht het wordt.

Ik pakte hem al aan toen hij hier [Team Alpha Male] was. Hij zegt de hele tijd dat we er geen videobeelden van hebben, dat we dit en dat niet hebben en dat ik lieg. Het zal goed voelen om de waarheid te bewijzen. De waarheid zal je bevrijden. Dus ik ben enthousiast om het echte verhaal te vertellen.”

Garbrandt praat ook over zijn onderonsje met McGregor op The Ultimate Fighter 22, en geeft aan dat de Ier goed is voor de sport.

”Ik denk dat hij goed is voor de sport, maar we hadden echt ruzie op The Ultimate Fighter 22. Dat was f*cking echt. Mensen zeggen dat ik dat alleen deed om op de camera te komen. Nee, als je mij vraagt om te vechten, dan ga ik f*cking vechten. Als iemand mij duwt, dan gaan ze knock out. Dan gaat er een gevecht komen.”

The Ultimate Fighter 25 zal op 19 april in première gaan. Het betreft een seizoen met voormalige TUF-deelnemers, TUF-winnaars en één huidig UFC atleet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 216 Ferguson vs. Lee Countdown

Tony Ferguson en Kevin Lee zullen strijden om de UFC interim lichtgewicht titel en ...

Stefan Struve vs Junior dos Santos rematch tijdens UFC Halifax

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stefan Struve krijgt op 19 ...

LIVE om 0:00: Media workout van Conor McGregor

Wil je live zien hoe McGregor zijn voorbereidingen gaan op zijn gevecht tegen Mayweather? ...