Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cody ‘No Love’ Garbrandt wil één van de grootste worden in de geschiedenis van de UFC, en heeft zijn route al uitgestippeld. Eerst zal hij de octagon instappen met voormalig teamgenoot TJ Dillashaw, om vervolgens superfights aan te gaan met Jose Aldo ‘Junior’ en Conor ‘The Notorious’ McGregor.

Garbrandt wist tegen ieders verbazing Dominick ‘The Dominator’ Cruz te verslaan op UFC 207 en kroonde zich tot nieuwe UFC bantamweight kampioen. Zijn eerste klus als kampioen zal hij verrichten op The Ultimate Fighter 25 waarin hij samen met voormalig kampioen en teamgenoot Dillashaw de coach posities zal vervullen. In gesprek met FOX Sports laat Garbrandt weten hoe zijn toekomst eruitziet, hoe hij naar TJ kijkt en hoe hij naar McGregor kijkt.

”Er is een nieuwe hitlijst. TJ is de volgende dan Jose Aldo en dan Conor McGregor. Ik ken mijn verantwoordelijkheden naar TJ toe en wat ik kan brengen, en wat voor gevecht het wordt.

Ik pakte hem al aan toen hij hier [Team Alpha Male] was. Hij zegt de hele tijd dat we er geen videobeelden van hebben, dat we dit en dat niet hebben en dat ik lieg. Het zal goed voelen om de waarheid te bewijzen. De waarheid zal je bevrijden. Dus ik ben enthousiast om het echte verhaal te vertellen.”

Garbrandt praat ook over zijn onderonsje met McGregor op The Ultimate Fighter 22, en geeft aan dat de Ier goed is voor de sport.

”Ik denk dat hij goed is voor de sport, maar we hadden echt ruzie op The Ultimate Fighter 22. Dat was f*cking echt. Mensen zeggen dat ik dat alleen deed om op de camera te komen. Nee, als je mij vraagt om te vechten, dan ga ik f*cking vechten. Als iemand mij duwt, dan gaan ze knock out. Dan gaat er een gevecht komen.”

The Ultimate Fighter 25 zal op 19 april in première gaan. Het betreft een seizoen met voormalige TUF-deelnemers, TUF-winnaars en één huidig UFC atleet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Justin Gaethje

Justin Gaethje en Eddie Alvarez worden coaches TUF 26

Justin Gaethje en Eddie Alvarez zullen seizoen 26 van The Ultimate Fighter coachen, en ...

Vuur alarm bij het fighters hotel van UFC londen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Vannacht is er een brand uitgebroken ...

UFC Fight Night 127: Alexander Volkov stopt Fabrício Werdum via KO

Volkov stopt de voormalig kampioen en richt zich op een titelgevecht met winst tijdens ...

Grote regelwijzigingen in MMA!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Door de jaren heen is ...