Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cody ‘No Love’ Garbrandt versloeg Dominick ‘The Dominator’ Cruz op UFC 207 en is de nieuwe UFC bantamweight kampioen. Tijdens zijn post fight interview gaf hij aan dat Cruz een directe rematch verdient, en dat hij ook open staat voor TJ Dillashaw. De kersverse kampioen is echter snel van mening verandert en aast nu op een money fight.

Garbrandt is nog meer net de bantamweight kampioen, maar hij is nu al op zoek naar gevechten buiten zijn divisie. In een interview met Ariel Helwani op The MMA Hour gister liet Garbrandt weten hoe hij zijn toekomst nu wil uitstippelen. Verrassend genoeg kwamen de namen Dillashaw en Cruz hierin niet in voor. ‘No Love’ hoopt de octagon in te stappen met UFC featherweight Aldo of UFC lightweight McGregor.

”Ik moet nog praten met Dana White en Sean Shelby wat mijn grootste money fight kan zijn. Ik weet dat ik omhoog kan gaan om met Aldo te vechten. Hij heeft wat overwinningen op mijn teamgenoten, hij is een legende en ik wil zijn kin wel eens uittesten. Ik weet dat ik hard sla, en ik ben nog maar net begonnen. Het grootste gevecht zou met Conor McGregor zijn. Ik kan makkelijk hoger op. Mijn maat Nate Diaz wist hem te laten stikken, en ik kan niet geloven dat de pound-for-pound nummer 2 iemand is die je kunt laten stikken.

Conor weet dat ik wel een catchweight gevecht met hem wil op 150 pond. Voor Aldo ga ik wel omhoog voor 145. Ik ben enthousiast voor de potentiele match ups. Ik voel dat ik een van de grootste opties ben op dit moment. Voor Conor ben ik de grootste naam nu, snap je wat ik bedoel? Ik ben een rijzende ster. Jose Aldo heeft een gevecht nodig. Volgens mij wil hij ook wel vechten tegen mij.”


In eerste instantie wilde Garbrandt Cruz direct een rematch geven, en de kampioen stond ook open om zijn voormalig teamgenoot Dillashaw te treffen. Enkele dagen later is ‘No Love’ dus van mening verandert en lijkt geld het belangrijkste te zijn voor hem op dit moment. Of Aldo en McGregor open staan voor een gevecht met de nieuwste UFC kampioen is nog niet zeker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC EMEA manager Elliot: “Nederland is een belangrijke markt voor ons”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Een UFC evenement in Nederland ...

Cage Warriors: The Return

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We hebben er bijna 1,5 ...

Frankie Edgar zet streep door titelgevecht wegens blessure

Frankie Edgar moet zich wegens een blessure afmelden voor UFC 218. Cub Swanson en ...

Dominick Cruz

Dominick Cruz staat op stand-by voor Cody Garbrandt en TJ Dillashaw

Dominick Cruz laat weten dat hij in kan vallen, mocht er onverhoopt iets gebeuren ...