Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conor ‘The Notorious’ McGregor hield gister een PPV-interview in Manchester, en gaf aan dat een gevecht met Floyd ‘Money’ Mayweather zijn grootste prioriteit is. De Ier gaf aan dat het gevecht 100% zeker zal doorgaan, en is zelf bereidt om het te doen zonder de UFC.


Over één ding was McGregor heel zeker. Het gevecht met Mayweather zal er zeker komen.

”Dat gevecht is verder dan alleen maar onderzoeken. Dat gevecht is al een tijdje in de maak. Kijk, er zijn veel stappen die gemaakt moeten worden om het gevecht te verwezenlijken, maar het is dè partij die nu gemaakt moet worden. De mensen willen dit gevecht. Ik wil dit gevecht, en ik ben zelfverzekerd voor dit gevecht.


Ik heb het bereik, ik heb de jeugd, ik heb het zelfvertrouwen, ik heb de onvoorspelbare stijl. Je kunt niet voorbereiden voor iemand zoals ik. Iemand zei tegen mij …’Waarom zou je ‘één wereld veroveren als je er twee kunt veroveren.’… Dus ik ga twee werelden veroveren.”

McGregor laat zich niet van de wijs brengen door alle gesprekken over een mogelijk gevecht, UFC en door zijn lichtgewicht uitdagers. ‘The Notorious’ geeft aan dat zijn volgende partij tegen Mayweather zal zijn.


”100%, ik geloof dat de volgende keer da ik een gevechtsarena instap dit door de touwen van een boksring zal zijn, terwijl ik 10 of 8 ons handschoenen aan heb. Het geluid van gelach en twijfel motiveren mij. Dus ik geniet ervan, en daar zoek ik naar. Dat gevoel heb ik niet als ik tegen deze andere UFC-zwervers moet vechten. Ze moeten groeien. Nu staan ze nog onder mij. Ik zit nu in een situatie waarin mensen over mij twijfelen, net zoals ze over mij twijfelde in het begin, en dat motiveert mij. Dat is wat mij draaiende houdt als ik naar de gym moet, om te werken voor een overwinning. Dus daar richten we ons op nu.”


McGregor zal binnenkort vliegen naar Las Vegas om zijn openstaande boete van UFC 202 af te handelen met de Nevada Athletic Commission zodat er verder gesproken kan worden over een gevecht. De Ier geeft ook aan dat hij het liefst samen met de UFC het gevecht verwezenlijkt, maar is ook bereidt om dit zonder de UFC te doen.


”Ik denk dat het beter verloopt als iedereen erbij is. Ik denk dat we allemaal goede zaken willen doen. Ik heb goede zaken gedaan met Dana [White], met de UFC, met iedereen. Ik denk dat het beter verloopt als iedereen samenkomt, zodat we het samen kunnen regelen. Maar iedereen moet wel z’n plaats kennen.


Iedereen moet z’n plaats weten. Je hebt Mayweather Promotions, de UFC en het nieuwe McGregor Promotions. Niemand is mijn baas. Floyd zegt graag dat Dana [White] mijn baas is, en dat hij beslist. Zeker niet. Niemand beslist hierover. Als ze mensen jiu-jitsu toernooien laten vechten, dan kunnen ze mij ook niet stoppen als ik ga boksen. Dus het is overduidelijk beter als iedereen meewerkt, maar iedereen moet wel z’n plek weten. We komen er wel uit. ”


De Ier is bereidt om lang te wachten op een gevecht met Mayweather. Langer zelfs dan dat de UFC aangaf dat McGregor terug zal zijn. ‘The Notorious’ denkt aan het eind van het jaar te vechten of begin volgend jaar.


”Ik zal je iets vertellen. Voor $100.000.000 ben ik bereid om een jaar aan de kant te zitten. Soms krijg ik wat spiertrekkingen omdat ik zolang niet gevochten heb, maar f*ck het, dit is historisch. Vechten tegen Khabib, of wat zijn naam ook is, Tony ezel, Jose en zelf Woodley voor een derde titel, het is niet zo groot als dit. Ik denk dat het aan het einde van het jaar kan gebeuren of begin volgend jaar. Soms moet je geduld hebben in sommige situaties, en ik geloof dat dit zo’n situatie is. Plus de situatie om mij heen, Dee [Conor’s vriendin], krijgt bijna een baby, en daar kijk ik naar uit. Ik zit in een andere gemoedstoestand nu, dus ik ben gelukkig. Alles lijkt perfect te gaan voor mij, dus een beetje wachten is niet zo erg. Ik heb er vrede mee, voor nu.”


McGregor postte ook een afbeelding op Instagram waarin hij aangeeft dat ‘zero f*ck ar given’ zijn.

”Ik ben zo boos. Onderweg naar een Q&A voor 5000 fans! Dat heb je goed gelezen. Dat is meer dan de UFC opkomst vanavond. En het is op PPV. Fuck de UFC, Fuck Floyd, Fuck boxing, Fuck the WWE, Fuck Hollywood, en Fuck you om mij te betalen.”


Tijdens de UFC on FOX 23 post persconferentie liet UFC-president Dana White weten wat hij van de woorden van zijn superster vindt.


”Als je een PPV gaat doen waarmee je mensen $5 laat betalen om jou te horen praten, dan moet je wel wat hele gekke dingen zeggen. Je weet hoe ik denk over Conor, ik heb altijd respect gehad voor Conor, en als hij die pad wil bewandelen met ons, dan kan ik je verzekeren dat het een epische val gaat worden.”

Dana White liet ook duidelijk weten of hij denkt dat het gevecht ooit van de grond zal komen.

”Of het zal gebeuren? Hier is hoe ik denk over de kansen van het gevecht; Net zoals groot als dat ik de back-up quaterback zal zijn van Tom Brady [New England Patriots] op zondag[superbowl LI].”


White liet ook weten dat er nog geen gesprekken zijn geweest sinds zijn bod van $25.000.000.

”Hij zit vol onzin. Hij zegt dat hij een bod heeft gedaan, wat niet waar is. Dat [$25.000.000] was een echt bod.”


Zoals het er nu naar uitziet kunnen we ons dus voorbereiden op een 2017 waarin McGregor niet de octagon zal instappen. Of dat uiteindelijk ook consequenties zal hebben voor zijn lichtgewicht titel is nog niet zeker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Mayweather vs McGregor Embedded: Vlog Series – Aflevering 1

Het is geen UFC evenement maar Mayweather vs McGregor krijgt wel de UFC behandeling ...

Fight Night Melbourne Free Fight: Derek Brunson vs. Roan Carneiro

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dit weekend zal de UFC ...

UFC Fight Night 102 Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Derrick ‘The Black Beast’ Lewis ...