Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jorge ‘Gamebred’ Masvidal versloeg Donald ‘Cowboy’ Cerrone in de Pepsi Center voor al Cerrone’s eigen fans. De partij lijkt in de eerste ronde al voorbij, maar Herb Dean gaf aan dat de bel iets eerder was. In de herhaling is te zien dat Dean hierin een fout maakt. In de tweede ronde is de partij snel voorbij.


Het leek erop dat Masvidal de partij had gewonnen tegen het eind van de eerste ronde. Met een serie stoten wist hij Cerrone naar de grond te krijgen. Herb Dean kwam met een handje tussen beide heren in, om aan te geven dat het voorbij was. Seconden later ging de bel voor het einde van de ronde. Dean gaf hierop aan dat hij de partij stopte door de bel. Cerrone was nog zeer aangedaan toen de tweede ronde begon, en Masvidal rekende dit keer wel met ‘Cowboy’ af.

UFC-president Dana White gaf tijdens de post gevecht persconferentie aan dat Cerrone in de eerste ronde al had verloren, maar dat hij de verwarring snapte gezien het zo luid was in de Pepsi Center.

”Ik pakte mijn telefoon en belde de productie om te vragen of het een correcte beslissing was, en of het echt het einde van de ronde was? Dat was het niet. Het was niet het einde van de ronde, hij [Dean] stopte de partij eerder. Niet om Dean te verdedigen, maar het was zo luid dat ik het ook niet hoorde. Misschien dat jullie het hoorde als jullie dichter bij zaten, maar ik hoorde het ook niet.” 


Cerrone is één van de actiefste atleten in de UFC, en White is het daar niet altijd mee eens. Verder liet hij ook weten dat Masvidal kampioen kan zijn, als hij altijd zo vecht.


”Het is wat het is. Iedereen maakt fouten, en dit was er zo een. Luister, ik haat het als Cowboy dit doet. Weetje, hij heeft vier weltergewicht overwinningen, en hij wel kort achter elkaar blijven vechten, zo is hij. Zo wil hij het doen. Het is wat het is. Nu over Masvidal, Hij haalt nooit de trekker over. Hij is ongelooflijk en super getalenteerd. Als hij altijd vocht zoals vanavond, dan was hij kampioen.”

De #12 gerankte Masvidal zal ongetwijfeld een grote sprong maken in de weltergewicht rankings, en zal nu weer opzoek zijn naar een topcontender.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 204: Official Weigh-in

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er zal nog één media ...

UFC 205: Inside The Octogan – Gastelum vs Cerrone en Tate vs Pennington

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...