Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sporting News

Voor de mensen die zich afvragen wat Ronda Rousey op dit moment aan het doen is, Dana White heeft het antwoord. Het is stil geweest rondom haar persoon, met zeer sporadisch een post op haar social media. Dus doet Dana maar het woord voor haar.

In de podcast van UFC Unfiltered kwam Rousey heel toevallig ter sprake en kon Dana White melden: “Het is grappig dat je me dat vandaag vraagt. Ik heb haar letterlijk net nog gesproken, toen ik onderweg was naar de sportschool. Het gaat ok met haar. Haar geest is ok. Ze doet haar dingetjes. In het gesprek dat ik met haar had, als ik het echt nu moet zeggen, en ik haat het om het echt staande pede te zeggen, want het is eigenlijk aan haar om het te zeggen. Maar ik zou zeggen dat ze niet meer gaat vechten. Ik denk echt dat ze er waarschijnlijk klaar mee is.”

White verklaarde ook dat het voor haar eigenlijk makkelijk is om te stoppen omdat ze meer dan genoeg geld heeft: “Ze is zo competitief dat haar carrière en haar record alles voor haar betekende. Toen ze voor het eerst verloor, begon ze zichzelf af te vragen: ‘Wat ben ik in godsnaam aan het doen? Is dit mijn hele leven? Ik wil dingen meemaken en andere dingen gaan doen.’ En ik denk dat ze dat ook echt ging doen, en ze heeft zoveel geld. Ze zal nooit meer geld nodig hebben.

Ronda Rousey was jarenlang hét gezicht van vrouwen MMA en domineerde de bantamgewicht divisie met verve. White had daar ook nog iets over te zeggen: “Ik ben blij voor haar. Zij heeft vrouwen MMA op de kaart gebracht. Ze is deel geweest van de grootste gevechten in de geschiedenis van vrouwen MMA, en ik hoop dat die records gebroken kunnen worden. Ik weet niet of dat echt mogelijk is, maar dat hoop ik natuurlijk wel.

Wij wachten met smart op de reactie van Ronda Rousey zelf. Of die er ook gaat komen is nog maar zeer de vraag. Rousey kon na haar verlies tegen Amanda Nunes op UFC 207 het niet aan om de pers te woord te staan, en heeft sindsdien alleen via social media zich geuit. Is het echt over voor ‘Rowdy’? Alle tekens lijken erop te wijzen…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tony Ferguson

Tony Ferguson weigert na te trappen: “Hoop dat Khabib zich snel beter voelt.”

Tot afgrijzen van iedereen werd gisteren het gevecht tussen Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov ...

Gunnar Nelson: “Dit wordt een spannend gevecht.”

Gunnar Nelson hoopt Alan Jouban te verslaan op UFC London. De IJslander stapt na ...

Rafael dos Anjos stapt over naar welterweight divisie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Voormalig UFC lightweight kampioen Rafael ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Demetrious Johnson zal zijn titel ...