Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amanda Nunes kon zaterdag live meemaken hoe Julianna Peña en Valentina Shevchenko vochten voor het recht om tegen haar uit te komen. Shevchenko trok met een prachtige armbar uiteindelijk aan het langste eind. En verkreeg zo het recht om tegen Nunes te vechten. De twee vochten al eens eerder tegen elkaar, toen was Amanda Nunes net iets sterker. De twee kwamen na afloop van het gevecht al oog in oog met elkaar in de octagon te staan.

Echter is Nunes eigenlijk met haar gedachten ergens anders. De Braziliaanse bantamgewicht kampioene zou namelijk graag de winnaar van de vedergewicht titel uit willen dagen, om zo mogelijk  á la Conor McGregor twee riemen op haar schouder te hijsen. Op 11 februari gaan Holly Holm en onze landgenote Germaine de Randamie uitmaken wie de eerste vedergewicht kampioene in de UFC gaat worden.

Dana White heeft echter een streep door de ambitieuze plannen van Nunes getrokken. White verklaarde: “We moeten even de rem erop gooien. Ze zal eerst de titel moeten verdedigen. Ze heeft haar titel nog niet opnieuw verdedigd. Iedereen wil de laatste tijd rondspringen (naar andere divisies). We moeten echt even de rem erop gooien.”

Dit was echter niet het antwoord dat White gaf toen Conor McGregor met hetzelfde verzoek kwam. En zo zien we nogmaals dat de Ier een aparte status in de UFC heeft, en dat McGregor voorgetrokken wordt. Nunes heeft simpelweg nog niet genoeg macht en populariteit om een tweede titelshot van de UFC te krijgen. ‘The Lioness’ zal genoegen moeten nemen met een nieuwe titel verdediging, tegen nieuwe uitdaagster Valentina Shevchenko.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Kersverse Glory-kampioen Robin van Roosmalen geïnteresseerd in UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen heeft ...

Cub Swanson: “Het voelde alsof ik dood ging.”

Cub Swanson voelde alsof hij moest vechten voor zijn leven door de guillotine choke ...

UFC 215 Free Fight: Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko

Amanda Nunes en Valentina Shevchenko zullen voor de tweede keer samen de octagon instappen. ...

UFC Fight Night 94 Free Fight: Michael Johnson vs. Gleison Tibau

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag is het tijd ...