Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Junior ‘Cigano’ dos Santos zal niet vechten op UFC Fight Night 105 in Halifax. De UFC heeft geen nieuwe tegenstander kunnen vinden voor de Braziliaan. Derrick ‘The Black Beast’ Lewis en Travis ‘Hapa’ Brown hebben nu de main event plek in Canada.

Dos Santos stond eigenlijk gepland voor een rematch met Stefan ‘Skyscraper’ Struve, maar de Nederlander moest geopereerd worden aan zijn schouder. Hierdoor kwam de voormalige kampioen zonder tegenstander te zitten. ‘Cigano’ hoopte op een Braziliaans onderonsje met Fabricio ‘Vai Cavalo’ Werdum maar die wees tot twee keer toe in één maand een partij met Dos Santos af.

Lewis en Browne zouden eigenlijk de octagon instappen op UFC 208 in Brooklyn, maar ze kunnen nu één weekje langer doortrainen voor UFN 105. ‘The Black Beast’ is één van de opkomende zwaargewichten en won zijn laatste vijf partijen. Het jaar 2016 was zeer succesvol voor Lewis met vier winstpartijen. Damian Grabowski, Gabriel Gonzaga, Roy Nelson en Shamil Abdurakhimov.

Browne stond lang te boeken als één van de favorieten om de toekomstige UFC-zwaargewicht kampioen te worden. Zijn carrière kwam echter in een slop te zitten toen hij ervoor koos om de succesvolle Jackson Wink Academy te verlaten om te gaan trainen bij Edmond Tarverdyan. Tarverdyan is de hoofdcoach van Browne’s vriendin Ronda Rousey. ‘Hapa’ verloor drie van zijn laatste vier partijen waarbij zijn winstpartij tegen Matt Mitrone vrij dubieus was doormiddel van een eyepoke van Browne zelf. Inmiddels heeft Browne de Glendale Gym verlaten, en hoopt hij zijn carrière nieuw leven in te blazen.


UFC Fight Night 105 Lewis vs. Browne, 19 februari 2017,
Scotiabank Center, Halifax, Canada

UFC Halifax line-up tot nu toe
Derrick Lewis vs. Travis Browne
Johny Hendicks vs. Hector Lombard
Elias Theodorou vs. Cezar Ferreira
Thiago Santos vs. Jack Marshman
Alessandro Ricci vs. Alvaro Herrera
Santiago Ponzinibbio vs. Nordine Taleb
Reginaldo Vieira vs. Aiemann Zahabi
Carla Esparza vs. Randa Markos
Sara McMann vs. Liz Carmouche
Ryan Janes vs. Gerald Meerschaert
Sam Sicilla vs. Gavin Tucker
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 5 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Ook deze week ...

Ook Tatsuya Kawajiri vraagt om ontbinding van UFC contract

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het gerommel gaat door in ...

Tecia Torres: “De UFC had een vlieggewicht divisie moeten openen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Mad Tecia Torres ...

Garbrandt: ”Conor McGregor had gelijk, TJ is echt een slang in het gras.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cody ‘No Love’ Garbrandt kwam ...