Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Donald ‘Cowboy’ Cerrone vecht aankomend weekend op UFC on FOX 23 tegen Jorge ‘Gamebred’ Masvidal. Echter, kijkt hij al verder en hoopt hij Demian Maia of Robbie ‘Ruthless’ Lawler te treffen in zijn volgende gevecht, Hij hoopt in maart weer de octagon in te kunnen stappen.

Het jaar 2016 was zeer succesvol voor Cerrone, en hij wist uitsluitend overwinningen aan zijn record toe te voegen. Zo blijf hij nog nog ongeslagen op welterweight divisie. ‘Cowboy’ hoopt dat hij na UFC on FOX 23 kan vechten met Maia of Lawler om uit te maken wie er voor de titel mag vechten.


”Wie het ook is, zolang ik maar kan vechten in maart. Ik weet dat het titelgevecht er komt, zij zullen vechten in maart. Dus moet er nog een gevecht komen voor de nummer 1 plek. Hopelijk, haalt Maia de trekker een keer over in plaats van te wachten, of Robbie. Wie er ook boven mij staan. Het maakt mij niet uit.”

Maia wist zich rustig naar de top te vechten met een goede reeks aan submissions. De Braziliaan lijkt nu te wachten op zijn titelgevecht. Lawler heeft niet meer gevochten sinds hij zijn titel verloor van Tyron ‘The Chosen One’ Woodley. Cerrone geeft aan dat hij gewoon wil vechten.

”Nick Diaz wees Robbie af, Maia wees Robbie af. Weet je wie Robbie niet heeft afgewezen? Ik. Ik zei…’Ja, kom maar op.’… Die naam maakt mij niet bang. Ik houd van Robbie, maar kom maar op.”

Cerrone is één van de, en mis wel dè meest actieve vechter in de UFC, en wil daar in 2017 een schepje boven op doen.


”Kom maar op, als ik zes gevechten kan doen in 2017 dan zullen mijn coaches gelukkig zijn. Ik zal dan gelukkig zijn, we krijgen dan een titelgevecht, en die titel zal ik dan drie keer verdedigen. Ik ben er klaar voor.”

Voor het zover is zal Cerrone eerst met Masvidal de octagon instappen op UFC on FOX 23 aankomende zaterdag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cowboy tekent nieuw contract!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone tekent een ...

UFC OCTAGONSIDE met John Gooden, Gegard Mousasi en Giovanni Tjin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. “UFC Octagonside” is de officiële, ...

UFC Norfolk Countdown: Poirier vs Pettis

Dustin Poirier en Anthony Pettis zullen het main event verzorgen van UFC Norfolk. Bekijk ...

Germaine de Randamie geeft verklaring over blessure

Zojuist heeft Germaine de Randamie een verklaring uitgebracht via instagram.