Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BJ ‘The Prodigy’ Penn wist zijn carrière geen nieuw leven in te blazen, en verloor vrij kansloos van Yair ‘El Pantera’ Rodriguez via een technische knock out in de tweede ronde. Frankie ‘The Answer’ Edgar ziet de voormalige kampioen graag met pensioen gaan.

Rodriguez overdonderde Penn met vele combinaties van stoten en trappen. De Hawaiiaan werd voor het eerst in zijn carrière in de eerste ronde naar de grond geslagen. Voormalige tegenstander Edgar hoopt dat Penn zijn MMA-handschoenen aan de wilgen hangt. Edgar en Penn ontmoette elkaar drie keer in de octagon. Op UFC 112, UFC 118 en The Ultimate Fighter 19 Finale was Edgar steeds te sterk voor ‘The Prodigy’. In gesprek met TMZ Sports laat Edgar zijn mening horen.

”Het is niet aan mij om te zeggen dat iemand met pensioen moet, zoiets moet je zelf willen. Persoonlijk zie ik BJ graag met pensioen gaan. Dit is niet de BJ waar we allemaal verliefd op werden. Zijn vechtstijl, het type persoon dat hij is en hoe hij altijd presteert. Je kon zien dat hij slechts een fractie was van wat hij eerst was.”

Edgar geeft aan dat de voormalig welter – en lightweight kampioen nog steeds een krijger is, maar dat hij het fysiek niet meer kan bijbenen.

”De krijger in hem is er nog steeds, zijn spirit is er nog steeds, maar zijn lichaam reageerde niet en hij deed niet de dingen die hij normaal deed. Hij is waarschijnlijk wat van zijn snelheid verloren, en BJ was één van de snelste die er was. Dat was één van zijn beste eigenschappen, en als je dat weghaalt dan wordt het lastig.”

‘The Answer’ liet weten dat hij het moeilijk vond om BJ zo te zien.

”BJ is een vechter, met een vechtershart. Hij heeft alles al meegemaakt en gezien. Maar toen Yair aan het ground-and-poundingen was, was ik waarschijnlijk aan het schreeuwen naar de TV…’Stop het gevecht. Het is genoeg.’… Ik denk dat ze het iets eerder konden stoppen. Misschien als het iemand anders was, had ik er vrede mee. Maar hij werd afgemaakt en ik denk dat de uitkomst al duidelijk was. Dus misschien kon hij [John McCarthy] hem wat klappen tegen het gezicht besparen.”

Edgar versloeg Jeremy Stephens op UFC 205 via een unanimous decision in zijn laatste gevecht. Hij heeft nog geen nieuwe partij in de planning staan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Melbourne: Whittaker vs Brunson: Line-up, uitzendtijden en zenders

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Morgen zullen Robert Whittaker en ...

UFC 205 main event: Conor McGregor vs. Eddie Alvarez voor de Lightweight titel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na weken van speculeren is ...

Robert Whittaker ziet gevecht met ‘cool dude’ Mousasi wel zitten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Robert ‘The Reaper’ Whittaker versloeg ...

Cub Swanson vs Artem Lobov main event Fight Night Nashville

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Fight Network UFC Fight ...