Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cody ‘No Love’ Garbrandt kwam tijdens TUF 22 nog op voor TJ Dillashaw toen Conor ‘The Notorious’ McGregor hem een slang in het gras noemde. Dillashaw was lange tijd lid van team Alpha Male, maar verliet het team samen met Duane Ludwig toen hij kampioen werd. Garbrandt geeft nu aan dat McGregor gelijk had over zijn voormalige teamgenoot.

The Ultimate Fighter 22 was het seizoen van Conor McGregor vs. Urijah ‘The California Kid’ Faber. De twee coaches hadden veel vermakelijke confrontaties met elkaar gedurende het seizoen. McGregor sprak zich uit over TJ Dillashaw en noemde hem een slang in het gras omdat hij het team verliet nadat hij kampioen was geworden. Faber probeerde het weg te lachen, maar zijn mede Alpha Male teamgenoten hadden er iets meer moeite mee.

Het incident begon nadat UFC featherweight Andre Fili Conor erop aansprak dat hij alleen slecht durfde te praten over Dillashaw als Dillashaw er zelf niet bij was. McGregor zal McGregor niet zijn, als hij hier niet op ingaat. Vervolgens mengt Garbrandt zich in de strijd en begint hij McGregor te duwen waarna beide teams zich in het duw en trek partij gaan mengen. Uiteindelijk liep het met een sisser af. Toen de boel weer rustig was kwam Dillashaw binnen, en begon McGregor Dillashaw weer van slang uit te maken. De toenmalige bantamweight kampioen wist niet hoe die moest reageren en besloot om het weg te lachen.

Sinds Dillashaw zijn titel verloor aan Dominick ‘The Dominator’ Cruz probeert hij weer een titelgevecht te krijgen. Hij richtte zijn pijlen alleen op Cruz, en wilde zelfs een weddenschap afsluiten met de inmiddels mede voormalige kampioen. Nu Garbrandt tot ieders verbazing Cruz overklaste in hun partij en zich kroonde tot nieuwe kampioen richt Dillashaw zijn pijlen op zijn voormalig teamgenoot. Hij gaf aan dat ‘No Love’ hem ontwijkt. Garbrandt reageerde op Twitter.


Garbrandt heeft zijn ogen gericht op een superfight met Jose Aldo ‘Junior’. Echter, ziet het er nu naar uit dat een gevecht tussen de voormalige teamgenoten steeds dichterbij komt.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204: Dan Henderson – H-Bomb Chronicles

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dan Henderson kan op 46-jarige ...

Oud Legacy FC baas, Mick Maynard aangenomen als nieuwe UFC match-maker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Sean Shelby krijgt een promotie ...

Na Aldo en Nurmagomedov is ook Anderson Silva ontevreden over UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. José Aldo is druk bezig ...

UFC 215 Free Fight: Demetrious Johnson vs. Kyoji Horiguchi

Demetrious Johnson kan zich onsterfelijk maken door het record van meest achtereenvolgende titelverdedigingen te ...