Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Cody ‘No Love’ Garbrandt wist de UFC bantamweight belt te bemachtigen nadat hij Dominick ‘The Dominator’ Cruz wist te verslaan op UFC 207. TJ Dillashaw leek een titelgevecht veilig te stellen via een dominante overwinning op John ‘Hands of Stone’ Lineker, maar de kersverse kampioen wil daar niet aan denken.

Dillashaw verloor zijn titel vorig jaar januari aan Cruz. De TUF-finalist vond dat hij recht had op een directe rematch, maar daar zag Cruz vanaf. Inmiddels heeft Dillashaw twee top vijf contenders verslagen in de vorm van Raphael Assuncao en John Lineker. Beide via een unanimous decision. Na zijn overtuigende overwinning op Lineker leek niet een titelgevecht nog in de weg te staan. Echter, heeft zijn voormalig Alpha Male teamgenoot andere plannen. Garbrandt focust zich volledig op Jose Aldo ‘Junior’. Hij laat dit nogmaals doorschermen bij Ariel Helwani in The MMA Hour.

”Dude, ik wil nog niets eens praten over Dillashaw. Hij trekt niet eens grote pay-per-view cijfers aan. Dus met dat standpunt heeft dit gevecht niet eens nut.

Zoals ik al zei, ik heb mijn ogen gericht op Jose Aldo. Ik zag ergens dat hij met mij wilde vechten, dus ik ben klaar om nog een legende neer te halen. Daarom ben ik deze sport gaan doen. Ik ben klaar om mijn legacy op te bouwen, en vervolgens te verdedigen. Er zullen nu kinderen zijn zoals ik was toen ik een tiener was die nu mij willen verslaan. Dus ik moet ervoor zorgen dat ik me blijf ontwikkelen en ontwikkelen om mijn legacy uit te bouwen. Daarom ben ik begonnen met deze sport en in de UFC. Om de beste te worden. Als god het wil zal ik nog lang door kunnen gaan en succes hebben.”

Jose Aldo was vijf jaar lang de featherweight kampioen totdat hij verslagen werd door Conor ‘The Notorious’ McGregor. Inmiddels is Aldo weer de officiele featherweight kampioen nadat McGregor gestript werd van zijn titel. Aldo liet onlangs weten dat hij voor de UFC interim lightweight belt mag vechten, en hij heeft ook nog een ontmoeting met interim featherweight kampioen Max ‘Blessed’ Holloway. Genoeg keus voor de Braziliaan die zijn lijstje zit groeien met bantamweight kampioen Garbrandt.

McGregor is de eerste vechter in de geschiedenis van de UFC die twee titel tegelijk in bezit had. Hiermee lijkt hij de weg te hebben geopend voor de rest, want ook Garbrandt, Nunes, Aldo en Woodley willen twee titels tegelijkertijd bezitten.

Garbrandt is nog ongeslagen met een record van 11-0 [6-0 UFC]. De 25-jarige kampioen wist zich in 2016 op te werken van een niet gerankte vechter naar de kampioen van de divisie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Nate Diaz

Tyron Woodley vs Nate Diaz op UFC 219?

Krijgt Nate Diaz bij zijn terugkeer naar de UFC gelijk een titelshot? Het gerucht ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Donald Cerrone zal het main event verzorgen van UFC Gdansk met de ongeslagen Darren ...

UFC 203 Free Fight: Stipe Miocic vs Mark Hunt.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De kampioen Stipe Miocic zet ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Hendricks vs. Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdagnacht nemen de welterweights ...