Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gegard ‘The Dreamcatcher’ Mousasi staat op de 5e plaats om de UFC middleweight rankings. 2016 was een succesvol jaar waarin de Leidenaar als zijn partijen wist te winnen. Mousasi hoopt snel zijn eerste opwachting te maken in 2017, en geeft aan dat hij voor iedereen een slechte match-up is.

Na elke winst partij probeert Mousasi grote namen zoals de voormalige kampioenen Chris Weidman, Luke Rockhold en Anderson Silva te verleiden voor een gevecht. Tot nu toe speelt er niks, en raakt de voormalige Strikeforce kampioen ongeduldig.

”Als ik het juiste gevecht vecht, dan ben ik een slechte match-up voor iedereen. Ik vind dat ik de beste stand up heb. Luke Rockhold zal me niet naar de grond krijgen, Chris Weidman zal me niet naar de grond krijgen. Hun worstelspel is goed, maar dan moeten ze het eerst opzetten met stoten.

Op dit moment kunnen heavyweight mij zelfs niet naar de grond krijgen dus dat gaat een middleweight helemaal niet lukken. Het enige dat ik kan zeggen is, dat ik heel zelfverzekerd ben, en dat ik tegen hun wil vechten.”

Mousasi was aan het wachten op een gevecht met Braziliaans legende Anderson Silva, maar de voormalige kampioen werd gekoppeld aan Derek Brunson als co-main event van UFC 209.

”Ze kunnen zeggen wat ze willen. Ik vocht Machida na een blessure. Ik vloog naar Zweden om tegen Gustafsson te vechten, maar hij raakte geblesseerd. Ik was bereid om tegen DC [Daniel Cormier] te vechten toen Jon Jones van de kaart werd gehaald. Ik was bereid om tegen Anthony Johnson te vechten op UFC 206. Natuurlijk wilde ik tegen Anderson Silva vechten, maar hij vecht liever tegen de jongens die hij makkelijker kan verslaan of waarvan hij verwacht makkelijk te winnen.

Derek Brunson stand up is verschrikkelijk. Het spijt me. Hij is een goede vechter maar zijn stand up is waardeloos. Hij is een amateur vechter kijkend naar zijn stand up. Zijn laatste gevecht was net een bar gevecht.”

Mousasi liet nogmaals horen hoe zelfverzekerd hij was aan FOX Sports.

”Ik zal winnen, zo simpel is het. Ik ga winnen. Ik ben heel zelfverzekerd. Ze kunnen naar mijn verliespartijen kijken om daaruit zelfvertrouwen te winnen, maar ik ben nu op een goede plek en niemand zal mij verslaan.”

Mousasi kijkt niet meer alleen naar de top van de divisie. Hij geeft aan dat iedereen tussen de #1 en #15 plek zich mogen melden bij hem.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Conor McGregor wil nooit meer vechten in Nevada

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor heeft ...

Who's Next ?!? UFC Fight Night: Garbrandt vs. Almeida

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

UFC 218 Holloway vs. Aldo 2 Recap

Max Holloway verdedigt zijn titel in een directe rematch met Jose Aldo en Alistair ...

UFC 220 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 220 Embedded met onder andere Stipe Miocic, Francis Ngannou, ...