Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Bijna drie jaar geleden vocht Glover Teixeira voor de UFC lichtzwaargewicht titel tegen Jon ‘Bones’ Jones. Sindsdien is er veel verandert voor beide heren. Teixeira denkt niet dat hij ooit een rematch zal krijgen, en geeft aan dat hij denkt dat Jones niks om de UFC geeft.

Teixeira stapte nog vijf keer de octagon in na zijn verliespartij tegen Jones in 2014. Drie van de vijf partijen wist hij te winnen. Zijn meest recente partij was een titeleliminatie partij die hij verloor van Anthony Johnson. Tijdens de UFC 208 media dag had de Braziliaan nog wel wat te zeggen over de voormalige lichtzwaargewicht kampioen Jones.

”Over dat gevecht valt nog steeds veel te beschouwen. Ik weet niet eens waar Jones op dit moment mee bezig is. Om eerlijk te zijn denk ik ook niet veel aan hem. Jones is aan het geniet van zijn geld, zijn moment. Ik denk dat hij niks geeft om de UFC om je de waarheid te vertellen.”

Als Jones terugkeert in de UFC dan staat de Braziliaan zeker open voor een rematch.

”Ik denk dat hij nog wel terugkomt, want hij is nog een jonge gast. Zoals ik al zei, wie weet? Misschien kunnen we een rematch doen. Zeker als ik mijn volgende partij win. We staan aan de top en alles kan gebeuren.”

Jones zit op dit moment een schorsing uit nadat hij positief was getest voor verboden middelen voorafgaand aan zijn rematch met Daniel ‘DC’ Cormier op UFC 200. Uiteindelijk bleek het te gaan om een viagra pil die deze stof bevatte. ‘Bones’ mag in juli pas weer de octagon instappen.

Teixeira zal het opnemen tegen Jared ‘The Killa Gorilla’ Cannonier op UFC 208 in Brooklyn, New York.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tyron Woodley staat open voor gevecht met McGregor in Ierland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley ...

UFC passeert 5 miljoen PPV grens in 2016 na UFC 207

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC sloot een succesvol ...

Michael Bisping en GSP

Michael Bisping en GSP zorgen voor verbaal vuurwerk op persconferentie

Na het onfortuinlijk nieuws van gisteren zorgden Michael Bisping en GSP voor het nodige ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe weekly fight announcement. John Dodson keert terug in de ...