Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC

Vorige week kondigde trainer Henri Hooft van de Blackzillians aan dat hij bij de gym vertrok. Rashid Evans gaf in dezelfde periode aan dat het team uit elkaar is en versplinterd is in verschillende delen. ‘Sugar’, onze landgenoot Tyrone Spong, Anthony en Michael Johnson, en Kamaru Usman besloten allen de coach te volgen naar een nieuwe gym. Blackzillians eigenaar Glenn Robinson verklaarde dat hij er niet uit kwam met de Nederlander, toen die een verzoek indiende voor een nieuwe overeenkomst.

Gisteren gaf de coach tekst en uitleg bij MMAjunkie Radio, en schepte daar duidelijkheid over zijn toekomstplannen: “Ik heb niet mijn eigen gym, dat is niet wat er onlangs gebeurd is. Ik ben niet bij de Blackzillians weggegaan om mijn eigen team te starten of een eigen gym op te starten. Ik verliet de Blackzillians en we hadden geen gym om in te trainen, dus ging ik naar een andere plaats waar vrienden van mij een gym hebben geopend. Het heet Combat Club MMA, en daar gingen we dan trainen. Ik ben deels aandeelhouder in die gym, en zo ontstond de samenwerking.

We hadden geen plaats om te trainen, dus gingen we maar daar trainen en ons werk doen. Ik denk dat als we een team gaan beginnen, het vanzelf zal ontstaan, maar nu hebben we dus één grote groep en trainen we samen. Zoals jullie af en toe zien, train ik ook mensen die niet deel zijn van mijn team. Luke Rockhold, Dennis Bermudez en Ryan LaFlare zijn voorbeelden van zulke mensen. Ik vind dat leuk om te doen, maar het is niet mijn team.”

Hooft ging nog in detail verder over het eventueel formeren van een nieuw team, en is eigenlijk niet eens zeker of hij dat wel wil:” Ik denk dat ik niet echt geïnteresseerd ben in het leiden van een team of om de head coach van een team te zijn. Ik wil een gym formeren waar het meer gaat om de vechters, om de individuen, want ik wil meer mensen trainen dan slechts de groep mensen waar ik lid van ben. Ik wil met mensen werken waar ik echt graag mee wil werken, zoals Freddie Roach bijvoorbeeld doet, waar mensen me benaderen en vragen: Ik wil graag striking bij jou trainen.

Natuurlijk heb ik al vechters onder mijn hoede die ik vanaf het begin af aan al trainde. Anthony Johnson, Rashad Evans, Kamaru Usman en Michael Johnson, ik train echt zoveel mensen. We trainen met z’n allen in een grote groep en we doen ons ding, maar op dit moment kan ik niet spreken van een echt team.”

We houden jullie uiteraard op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rondom Henri Hooft en zijn vechters!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFN 86 Rothwell vs. Dos Santos Recap : Weinig spektakel tijdens het eerste bezoek van de UFC aan Zagreb.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Na drie weken zonder UFC ...

Fight Night Vancouver: Q&A met Stephen Thompson, Joseph Benavidez en Elias Theodorou

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bekijk hier om 23:00 de ...

Jedrzejczyk staat niet open voor directe rematch met Kowalkiewicz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel Joanna Jedrzejczyk een dominante ...

UFC 209: Inside the Octagon – Woodley vs. Thompson 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.In UFC Inside the Octagon analyseert ...