Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Max ‘Blessed’ Holloway versloeg Anhony ‘Showtime’ Pettis voor de interim featherweight belt. Niets leek een titelgevecht met Jose Aldo in de weg te staan. Echter heeft Aldo andere namen in zijn hoofd staan. Holloway laat weten dat hij zijn interim titel desnoods wil verdedigen.

Op UFC 206 in Toronto stonden Holloway en Pettis gepland voor de main event. De interim featherweight belt lag voor het grijpen voor ‘Blessed’. Pettis kon door het niet halen van zijn gewicht geen belt om zijn middel doen bij winst. Holloway had niet heel veel moeite met de voormalige lightweight kampioen en kroonde zich tot de interim kampioen.

Holloway gaf in zijn octagon interview aan dat hij op UFC 208 wilde vechten in Brooklyn. Aldo reageerde daarop dat het gevecht al vast stond voor Brooklyn. ‘Blessed’ ging hier weer tegenin en gaf aan dat het niet zeker is dat hij dan kan vechten. Inmiddels verschoof Aldo’s interesse naar Khabib Nurmagomedov. In de MMA Hour gaf Holloway aan dat hij vooruit kijkt, en dat hij weer een nieuwe naam in gedachte heeft.

”Ik ga niet wachten. Ik zal mijn interim titel wel 10x verdedigen als het moet. Het lijkt me leuk om tegen Frankie Edgar te vechten. Dat gevecht zal ik zonder twijfel accepteren. Voormalig kampioen, weer met een winstreak bezig, hij heeft tegen Aldo gevochten, en als ik met overtuiging hem kan verslaan dan zien de mensen dat ik mijn belt verdient hebt. Ik ben niet van plan om door mijn concurrentie heen te racen, ik wil de hele divisie afmaken.”

Holloway laat nogmaals weten hoe hij over Aldo denkt, en dat hij vaak afhaakt voor gevechten.

”De kans is groter dat hij komt opdagen voor een voetbal wedstrijd. Dus bij zijn volgende contract, moeten ze laten opnemen dat hij een voetbal wedstrijd moet spelen op een bepaald gewicht. Dan komt hij zeker opdagen.”

Holloway wist sinds zijn verlies tegen Conor McGregor een winst reeks van 10 partijen neer te zetten. Waarin hij in zijn laatste gevecht de interim featherweight titel wist binnen te slepen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Tecia Torres

Tecia Torres klaar voor gevecht tegen Michelle Waterson

Tecia Torres lijkt klaar voor de strogewicht confrontatie met Michelle Waterson.

Waarom vecht Anthony Johnson niet tegen Jon Jones?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het originele main event van ...

Ronda Rousey: ”Ik brei er een eind aan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ronda ‘Rowdy’ Rousey zal na ...

(Video) Deel 2 van: The Evolution of Punk: A little bit crazy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In december 2014 kondigde voormalig ...