Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Holly ‘The Preachters Daughter’ Holm zal met Germaine ‘The Iron Lady’ de Randamie uitmaken wie zich als eerste vrouwelijke featherweight kampioen mag kronen op UFC 208. Tijdens een pre-fight interview spreekt ze zich uit over de mentale toestand van Ronda ‘Rowdy’ Rousey.
Holm was de eerste atleet die Rousey wist te verslaan in de UFC. Op UFC 193 was ‘The Preachers Daughter’ duidelijk een maatje of twee te groot voor de voormalige kampioen. Via een verwoestende trap tegen het hoofd wist Holm het gevecht op de grond af te maken. Na het gevecht was Rousey nooit meer de dominante en zelfverzekerde persoon zoals we haar hebben leren kennen. Holm geeft aan dat de media black out al een teken was dat Rousey er niet klaar voor was.

”Ik was een beetje bezorgd over haar mentale toestand. Ik weet dat veel mensen zeiden …’Geen media etc. want ze wil zich alleen op het vechten focussen.’… Nou ik vind het ook niet leuk om te doen, maar het hoort er nou eenmaal bij. Als ik het niet doe, ben ik denk ik niet klaar voor mijn gevecht.”

In tegenstelling tot Rousey sprak Holm wel de media toe toen ze haar titel verloor aan Miesha Tate.

”Als je er niet eens over kunt praten, als je niet eens de normale dingen kunt doen naar het gevecht toe dan ben je denk ik niet instaat om echt te gaan vechten. Als je er niet over kunt praten, hoe kun je dan wel goed presteren?

Zo denk ik erover na. Ik vind dat je het moet aankunnen om die dingen te doen, en als je die dingen negeert dan denk ik dat de focus er niet helemaal is. Dus ik was bezorgd of ze er wel klaar voor was terwijl ze er niet over kon praten.”

Ondanks dat Holm haar laatste twee partijen verloor van Tate en Valentina Shevchenkco mag ze nu voor een UFC titel vechten tegen Nederlands eigen Germaine de Randamie. De twee atleten zullen in februari uitmaken wie de eerste vrouwelijke featherweight kampioen zal worden in de UFC. Het gevecht zal plaatsvinden in Brooklyn, New York.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 211 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 211 Embedded met Stipe Miocic, Joanna Jedrzejczyk, Junior dos ...

Cruz

UFC vult UFC 219 kaart met topgevechten, met o.a Cruz vs Rivera

UFC 219 kan natuurlijk niet achterblijven bij UFC 218, zal de UFC hebben gedacht. ...

Stefan Struve heeft een nieuwe tegenstander

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Heel even was het niet ...

Cris Cyborg volgende tegenstander voor de Randamie / Holm?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting Het ziet ...