• Zoek een vechtsportschool
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Craziest Sport Fights 

Conor McGregor heeft zoals bekend vergaande plannen om zijn geluk in boksen te beproeven. Nate Diaz is zijn grote rivaal achterna gegaan en heeft inmiddels ook een bokslicentie in de wacht weten te slepen. En nu is ook Jose Aldo van plan om een uitstapje naar het boksen te maken.

In een interview met TV Combate verklaarde de vedergewicht kampioen: “Laat me dit eerst zeggen, dit gaat echt niet over geld. Ik wil dat dit duidelijk is. Ik dank god dat de UFC en MMA mij heel veel hebben gegeven. Ja, ik denk aan een boks carrière, maar ik wil vanaf de bodem beginnen, vanaf het begin beginnen. Ik wil gerangschikt worden en op een dag vechten voor een riem. Ik wil niet vechten om te vechten, voor geld, ik wil achter grote gevechten aangaan en een groot kampioen uitdagen. Ik respecteer alle boksers, maar ik wil vanaf de bodem beginnen. Ik wil een carrière in boksen. Dat was mijn grote droom, om op een dag kampioen in MMA en in boksen te zijn. Dat is mijn grootste droom.

Natuurlijk moest hij het ook even over zijn grote rivaal Conor McGregor hebben: “Ik hoop dat Conor genaaid wordt, dat is wat belangrijk voor me is. Ik geef echt geen moer om hem. Ik heb altijd al gezegd dat hij shit is, dus wat hij doet of niet doet, daar geef ik echt niks om. Ik bemoei me alleen met mezelf. Ik train om mijn titel te verdedigen. Ik wil hoger vliegen.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lawler vs. Cerrone mogelijk op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alhoewel het evenement al over ...

(Video) Conor McGregor: “Ik ga hem afmaken in de tweede ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel fightweek nog niet begonnen ...

EPIC Hangout #047: UFC Fight Night Teixeira vs. Evans

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vanavond om 22:00 is het ...

Cláudia Gadelha: “Als ik geen titelgevecht verdien, dan verdient niemand een titelgevecht.”

Cláudia Gadelha hoopt via Jessica Andrade een hernieuwde confrontatie met kampioene Joanna Jedrzejczyk te ...