Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov en Tony ‘El Cucuy’ Ferguson willen maar al te graag tegen elkaar vechten. Het gevecht tussen de #1 [Khabib] en #2 [Tony] moet uitmaken wie het mag opnemen tegen Conor ‘The Notorious’ McGregor. Ferguson heeft echter aangegeven niet te willen vechten als hij niet meer geld krijgt. Khabib biedt hem nu een helpende hand.

Nurmagomedov vs. Ferguson is het gevecht dat iedereen wil zien in de lightweight divisie. De twee heren hebben ook alleen maar oog voor elkaar en laten vaak via Twitter weten dat ze graag de octagon instappen samen. Onlangs liet Dana White weten dat het gevecht niet doorgaat omdat Ferguson meer geld eist voor het gevecht.

”We waren bezig om het gevecht te regelen, totdat Tony zei dat hij niet wilde vechten tenzij hij evenveel geld kreeg als Khabib. Khabib heeft een andere contract. Dus dat gaat niet gebeuren. Reken er maar niet op.

Hij [Tony] heeft een contract die hij nog niet zo lang geleden heeft getekend. Ik heb nog elk contract in ere gehouden, zonder uitzonderingen. Je hebt bijvoorbeeld een vechts die tonnen aan geld verdienen omdat ze een contract tekende toen ze kampioen waren. Die contracten moet ik ook in ere houden.”

Khabib laat het hier niet bij zitten en biedt Ferguson nu zelf 200K extra om het gevecht alsnog door te laten gaan.

                       

”Hey @TonyFergusonXT als de UFC je niet wil betalen, dan betaal ik 200K extra voor jouw salaris. Laten we dit gevecht nu maken gezien je geen excuses meer hebt.”

Khabib doet er in ieder geval alles aan om het gevecht door te laten gaan. Nu kunnen we alleen maar hopen dat het gevecht alsnog van de grond komt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Yoel Romero

Yoel Romero reageert: “Ik zal snel wraak nemen.”

De gebeden van Yoel Romero zijn niet gehoord. De Cubaan is door GSP en ...

Fight Announcements Recap Week 2 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Ook deze week werden er ...

(Vlog) UFC 204 Embedded – Aflevering 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

Rico Verhoeven: “Ik vind het MMA sparren/trainen leuk. Dus ik wil de kooi instappen.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA kreeg de mogelijkheid ...